Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης –Παιδοβιαστές στον Κολωνό: Ποια είναι η μητέρα της

Βιασμός 12χρονης –Παιδοβιαστές στον Κολωνό: Ποια είναι η μητέρα της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βιασμός 12χρονης: Άμεσα αναμένεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόσωπο «κλειδί» θεωρείται η μητέρα της ανήλικης, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία. Η 37χρονη καλείται να εξηγήσει ποιος ήταν ο ρόλος της στην υπόθεση, την ώρα που τα έξι ανήλικα παιδιά της με εισαγγελική παραγγελία βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων και εξετάζονται από ειδικούς.

Χθες εμφανίσθηκε με αθλητική κουκούλα φόρμας και μια χειρουργική μάσκα στην Ευελπίδων.

Ποια είναι η μητέρα των 8 παιδιών

Η γυναίκα στα 37 της χρόνια έχει ήδη οκτώ παιδιά από τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά τα είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύντροφο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τα τρία μικρότερα τα είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής.

Η γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια στο κατάστημα του Ηλία Μίχου.

Περιστασιακά στο μαγάζι πήγαινε και τη 12χρονη κόρη της για θελήματα και δουλειές.

Το προφίλ της 37χρονης μητέρας στο social media

Η φωτογραφία που έχει επιλέξει για το προφίλ της στο Facebook δείχνει μια όμορφη, νέα γυναίκα, με λεπτά χαρακτηριστικά.

Μάλιστα μέσα από εκεί εκδήλωνε δημόσια την αγάπη της και την περηφάνια για τα παιδιά της, μιλώντας για τις επιδόσεις τους στα αθλήματα και τη μουσική.

Στο νοσοκομείο «Παίδων» τα έξι ανήλικα παιδιά

Όπως μετέδωσε το Star τα ανήλικα παιδιά, με προφορική εισαγγελική εντολή, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων», συνοδεία της μεγαλύτερης αδελφής τους που είναι 19 ετών.

Πρόκειται για έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Οι ηλικίες τους είναι 16 , 15, 12, 10, 8 και 7 ετών. Η αρχική εκτίμηση της εικόνας τους δείχνει καλή, ωστόσο θα υποβληθούν σε πλήρη παιδιατρικό και παιδοψυχιατρικό έλεγχο.

Η κατηγορία σε βάρος της μητέρας της 12χρονης

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της 37χρονης, μητέρας οκτώ παιδιών, είναι αντίστοιχη με εκείνη που βαρύνει τον 53χρονο ήδη προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο.

Ο καταστηματάρχης με σωρεία στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία φαίνεται πως “διέθετε” μέσω του διαδικτύου το σώμα της 12χρονης σε ενδιαφερόμενους να έχουν καταναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις με το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με νομικούς, η κατηγορία σε βάρος της μητέρας θα μπορούσε να αφορά όχι μόνο ενεργό συμμετοχή της στην εμπορία του παιδιού και τη νομή των “αμοιβών”, αλλά ακόμη και την “ανοχή” που ίσως επεδείκνυε, ουσιαστικά την διευκόλυνση σε όσα διαλαμβάνονταν σε βάρος του παιδιού της, από τον εργοδότη της ίδιας.

Δικηγόρος Μίχου για Κολωνό: Η μάνα γνώριζε για τους βιασμούς και εκβίαζε τον 53χρονο μαστροπό

“Υπάρχουν μηνύματα στο κινητό, που θα μπουν στη δικογραφία, μεταξύ του 53χρονου Ηλία Μίχου και της μητέρας της 12χρονης”, αποκάλυψε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Βασίλης Χρονόπουλος.

“Το περίγραμμα είναι ότι υπήρχαν οικονομικές δοσοληψίες του κατηγορούμενου με τη μητέρα”, δήλωσε επίσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Οπως ανέφερε ο δικηγόρος, ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι “η μητέρα του κοριτσιού γνώριζε πως είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη και τον εκβίαζε να της δίνει λεφτά για να μην αποκαλύψει όσα γίνονταν”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X