Κοινωνία

Βόμβα στο υπουργείο Εργασίας: Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε τη μοτοσικλέτα των δραστών

Βόμβα στο υπουργείο Εργασίας: Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε τη μοτοσικλέτα των δραστών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο στοιχείο για τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το υπουργείο Εργασίας, έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ., αφού εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής βλέπουν καρέ – καρέ τα βίντεο που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν. Έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο οπτικό υλικό, τόσο από την ώρα της έκρηξης, όσο και τις προηγούμενες ημέρες.

Σε αυτό αναζητούν κρίσιμα στοιχεία για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο δραστών που σταμάτησαν απέναντι από το υπουργείο Εργασίας και άφησαν την τσάντα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό πριν εξαφανιστούν.

Ωστόσο, οι Αρχές έχουν ένα νέο στοιχείο στη διάθεσή τους και συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, εντοπίστηκε το μέσο που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες που τοποθέτησαν τη βόμβα έξω από το υπουργείο Εργασίας.



Είναι μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, και είναι κλεμμένη. Οι Αρχές ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ενώ η περιοχή τέθηκε υπό επιτήρηση μετά τον εντοπισμό της μηχανής ώστε να δουν εάν θα πήγαινε κάποιος να την πάρει.

Στη συνέχεια, η μοτοσικλέτα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου αναζητούνται αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X