Επιλογές

Ξέσπασε σε γέλια ο Τσίπρας με την γκάφα Μητσοτάκη

Ξέσπασε σε γέλια ο Τσίπρας με την γκάφα Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έσκασε στα γέλια ο Αλέξης Τσίπρας με την γκάφα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του. Οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω «μαρτυρούν» ότι γέλασε με την ψυχή του όπως και οι περισσότεροι στη Βουλή

Το κύμα… γέλωτος ξέσπασε , όταν ο πρόεδρος της ΝΔ μπέρδεψε τον Γιώργο Χουλιαράκη με τον πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνη Βαρουφάκη.

Είναι η στιγμή που ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής για την ομιλία του, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Ο αρχηγός της ΝΔ ξεκίνησε με σύστημα… φουλ επίθεση και αρχικά αναφέρθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος και είχε τον λόγο αμέσως πριν τον ίδιο.

Το μπέρδεμα

Και τότε έκανε ένα… λαθάκι. Συγκεκριμένα είπε, αναφερόμενος στον κ. Χουλιαράκη: «Καθώς τον παρακολουθούσα, σκεφτόμουν κύριε Χουλιαράκη εσείς δεν ήσασταν υπουργός και το πρώτο εξάμηνο του 2015;».

Εκείνη την στιγμή από τα υπουργικά έδρανα ακούστηκαν πολλά… όχι (!) μιας και ο Γιώργος Χουλιαράκης ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα μετά το… θυελλώδες πρώτο εξάμηνο εκείνης της χρονιάς.

Εκείνος, μάλιστα, που δείχνει να αντιδρά περισσότερο είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ανοίγει τα χέρια του, ενώ και ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται να γελά.

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε στην αντεπίθεση: «Δεν ήσασταν. Έκανα λάθος. Ζητώ συγννώμη. Το αποκηρύσσετε λοιπόν. Δεν πειράζει, ήταν πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας κι αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα. Ο έχων την βασική ευθύνη».

Τσίπρας: Η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι τσιφλίκι σας αλλά ο ναός της Δημοκρατίας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X