Κοινωνία

Υπουργός απείλησε τροχονόμο – καταγγελία αστυνομικού

Υπουργός απείλησε τροχονόμο – καταγγελία αστυνομικού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με το bloko.gr, Υπουργός απείλησε τροχονόμο… γιατί έκανε καλά την δουλειά του «επειδή και τις δυο φορές είτε δεν καταλάβαινε είτε δε δεχόταν τις εξηγήσεις του τροχονόμου, ο Υπουργός ζήτησε και πήρε το μητρώο του και του έδωσε την υπόσχεση: «θα τα πούμε».

Ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του Φωτεινού Παγιαύλα (Fotinos Pagiavlas)

 «Όπως πληροφορούμαι πεζός τροχόνομος ρύθμιζε τη κυκλοφορία. Τα σήματα του τροχονόμου δεν ήταν αρεστά σε Υπουργό της Κυβέρνησης, ο οποίος του ζήτησε το λόγο εις διπλούν. Επειδή και τις δυο φορές είτε δεν καταλάβαινε είτε δε δεχόταν τις εξηγήσεις του τροχονόμου, ο Υπουργός ζήτησε και πήρε το μητρώο του και του έδωσε την υπόσχεση: «θα τα πούμε».
Μόνο και μόνο αυτή η συμπεριφορά είναι προσβλητική, ασεβής και δείχνει και άγνοια Νόμου (εν προκειμένω του ΚΟΚ). Αναμένουμε τις τυχόν περαιτέρω ενέργειες του Υπουργού.

Σημείωση: Το άρθρο 3, παρ. 1 του ΚΟΚ αναφέρει «Αυτοί που χρησιμοποιούν τις οδούς υποχρεούνται να συμμορφώνονται αμέσως με τις πιο κάτω υποδείξεις και σήματα που δίνουν οι τροχονόμοι όταν ρυθμίζουν τη κυκλοφορία…» και απαριθμεί περιπτώσεις. Η παρ. 2 του ίδιου άρθρου αναφέρει «Οι τροχονόμοι, όταν οι ανάγκες της κυκλοφορίας απαιτούν αυτό, μπορούν να επιβάλουν επιτάχυνση ή επιβράδυνση της κυκλοφορίας ως και διακοπή ή αλλαγή πορείας οχημάτων ή πεζών.»

Να πάει σπίτι ο υπουργός που απείλησε τροχονόμο

Πηγή: http://www.bloko.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X