Media

Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο και στην Καινούργιου

Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο και στην Καινούργιου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να αναλάβει την υπόθεση Λιγνάδη και από χθες έχει πάρει παραμάζωμα όλες τις εκπομπές και μιλά για όλα όσα συμβαίνουν αλλά και για την απόφαση του να ασχοληθεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Αφού έκλεισε το τηλέφωνο σε Τσιμτσιλή και Λιάγκα, ήρθε η σειρά της Καινούργιου, η οποία «τόλμησε» (άκουσον-άκουσον να κάνει μια ερώτηση που τριγυρνά στο μυαλό όλου του κόσμου!

O γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Κατερίνα Καινούργιου με πολύ ήρεμο ύφος προσπάθησε να του κάνει κάποιες ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ξεκίνησε λέγοντας:

«Με όλον τον σεβασμό θα ξεκινήσω ρωτώντας κάτι πολύ ανθρώπινο, καθώς δεν ασχολούμαι με τα νομικά και το γνωρίζετε πολύ καλά. Διαβάζοντας την υπόθεση και ακούγοντας τις απόψεις σας είδα από την πρώτη στιγμή ότι είπατε ότι αν αντιληφθείτε ότι η υπόθεση αυτή έχει μέσα παιδεραστία ή παιδοφιλία δε θα την υπερασπιστείτε».

Και ο Αλέξης Κούγιας μέσα σε όλα είπε:

«Έτσι ακριβώς είπα… Αυτό έλειπε να μην είμαι συνήγορος σε μια υπόθεση όπου δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία… Δεν υπάρχει τίποτα» .

Μόλις αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου, ο ποινικολόγος της έκλεισε το τηλέφωνο και η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη και ξέσπασε:

«Αν είναι δυνατόν… Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο… Και μου κλείνει το τηλέφωνο… Πώς δεν έχει παιδεραστία κύριε Κούγια… πώς δεν έχει παιδοφίλία.. Το είπε η κατάθεση… 14χρονα αγόρια ήταν.. Για χαζούς μας περνά;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: «Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X