Κοινωνία

Λαγός: Το πρώτο τετ α τετ με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη στη φυλακή

Λαγός: Το πρώτο τετ α τετ με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη στη φυλακή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Λαγός κρατείται στην ειδική πτέρυγα του ισογείου των φυλακών Δομοκού και όπως αναφέρει το MEGA, είχε την πρώτη του συνάντηση με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ήταν το πρώτο τους τετ α τετ, μετά την απόφαση του Λαγού να αφήσει πίσω του τη Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, συναντήθηκαν και κουβέντιαζαν στο προαύλιο της φυλακής όπως την εποχή που βρίσκονταν μαζί στην οργάνωση σχεδιάζοντας τη δράση της.

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης είναι στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιο Πανταζή που έχει καταδικαστεί -μεταξύ άλλων- για τις επιθέσεις σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε Αιγύπτιους αλιεργάτες.

Σε διπλανά κελιά, βρίσκονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη και πιο δίπλα ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Αντώνη Γρέγο.

Μάλιστα, λίγα μόνο μέτρα πιο μακριά αλλά σε άλλη πτέρυγα, βρίσκεται κρατούμενος ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο αρχηγός και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής προαυλίζονται ξεχωριστά, μία φορά την ημέρα ενώ ο Γιάννης Λαγός περιμένει την απόφαση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για να μάθει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ίδιος επιμένει ότι μόνο εκεί μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή ενώ οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν ότι και στις φυλακές Δομοκού υπάρχουν υπολογιστές και όλες οι συνθήκες που ζητάει ο Γιάννης Λαγός.

Κορονοϊός: Σταματούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X