Διεθνή

Με ποιον έκανε τρίο η Ντέμι Μουρ

Με ποιον έκανε τρίο η Ντέμι Μουρ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περιμένατε ότι θα βρεθεί άνδρας που θα απατήσει τη Ντέμι Μουρ και μάλιστα πριν από 15 χρόνια όταν ήταν στα ντουζένια της;  Ε, ναι συνέβη κι΄ αυτό. Την απάτησε ο Αστον Κούτσερ, ο σύζυγός της και μάλιστα δύο φορές.

Εκτός αυτού ο Κούτσερ της ζήτησε να κάνουν τρίο και η Ντέμι Μουρ δέχτηκε και έκανε τρίο δύο φορές. Τις “καυτές”  και συνάμα σκληρές αποκαλύψεις κάνει η ίδια η  διάσημη ηθοποιός στην αυτοβιογραφία της «Inside Out».

Περισσότερες αποκαλύψεις έχει το Radar Online. Αποκαλύπτει ότι  ο Αστον Κουτσερ την απάτησε με δύο γυναίκες τις Μπρίτνεϊ Τζόουνς και Σάρα Λιλ.

Η σχέση της Ντέμι Μουρ και του Άστον Κούτσερ ξεκίνησε το 2003 και παρόλο που η γνωστή ηθοποιός απέβαλε το παιδί του, αυτό δεν πτόησε το ζευγάρι που τελικά παντρεύτηκε το 2005. Αμέσως μετά τον γάμο, η Ντέμι Μου έκανε προσπάθειες για εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να φέρει στον κόσμο το παιδί του Άστον Κούτσερ, αλλά απέτυχαν όλες.

Τότε άρχισαν και τα προβλήματα για το ζευγάρι, μάλιστα ο ηθοποιός είναι και 15 χρόνια μικρότερος. Η διαφορά ηλικίας πιθανόν να ενέτεινε τις εντάσεις με τον Άστον Κούτσερ να προτείνει να συμμετάσχουν σε τρίο. Κι όπως γράφει το RadarOnline η Ντέμι Μουρ συμφώνησε μόνο και μόνο για δείχνει ότι είναι μια cool γυναίκα. «Ήθελα να του δείξω πόσο σπουδαία και αστεία μπορούσα να είμαι» γράφει στο βιβλίο της, προσθέτοντας πως ήταν ένα «λάθος» και πως το έκανε μόνο δύο φορές.

Στην συνέχεια, όπως αφηγείται η Ντέμι Μουρ στο βιβλίο της, ο Άστον Κούτσερ άρχισε να την απατά. Την πρώτη φορά το 2010. Η Ντέμι Μουρ ήταν στην Νέα Υόρκη. Διάβασε στο εξώφυλλο του περιοδικού Star, πως ο άνδρας της είχε κοιμηθεί με την 21χρονη Μπρίτνεΐ Τζόουνς από το Λος Άντζελες. Όπως δήλωσε η κοπέλα στο περιοδικό, είχε γνωρίσει τον ηθοποιό σε μια αίθουσα μπόουλινγκ κατά την διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων της κόρης της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, Ράμερ και τότε αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνων. «Ήταν παρανοϊκός και δεν ήθελε να μου γράψει τίποτα που θα μπορούσε να του δημιουργήσει μπελάδες» αποκάλυψε τότε η Μπρίτνεϊ. «Τον ρώτησα αν ήθελε να συναντηθούμε» και λίγο αργότερα, ο Άστον Κούτσερ της είπε να πάει στο σπίτι που έμενε με την Ντέμι Μουρ, όπου και έκαναν σεξ στον καναπέ του σαλονιού. «Είναι πολύ καλός εραστής» είχε δηλώσει στο περιοδικό η νεαρή κοπέλα. «Πολύ γλυκός και τρυφερός. Και ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Ένιωσα πολύ άνετα μαζί του. Ήταν τρυφερός μαζί μου – δεν ήταν ένα τυχαίο σεξ».

Εκείνη την εποχή, ο Άστον Κούτσερ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και έβαλε τον δικηγόρο του να τηλεφωνήσει στο περιοδικό. Αλλά όπως λέει στο βιβλίο της η Ντέμι Μουρ, ένιωσε πως η Μπρίτνεϊ έλεγε την αλήθεια. Αλλά ο Άστον Κούτσερ ισχυρίστηκε στην γυναίκα του πως δεν ήταν και τόσο λάθος που την απάτησε καθώς είχαν κάνει τρίο. «Επειδή είχε φέρει ένα τρίτο άτομο στην σχέση μας, ο Άστον δικαιολόγησε το τι είχε κάνει» γράφει η Ντέμι Μουρ σύμφωνα με το RadarOnline.

Παρά την απιστία το ζευγάρι έμεινε μαζί. Αλλά λίγο καιρό αργότερα, η Ντέμι Μουρ έμαθε πως ο Κούτσερ την είχε απατήσει ξανά με μια νεαρή γυναίκα στο μπάτσελορ πάρτι του φίλου του Ντάνι Μάστερσον στο Σαν Ντιέγκο, και μάλιστα στην 6η επέτειο του γάμου τους. Αυτή την φορά ήταν η 22χρονη Σάρα Λιλ. «Ένιωσα το στομάχι μου να δένεται κόμπος» γράφει η ηθοποιός στην αυτοβιογραφία της. Τελικά, Ντέμι Μουρ και Άστον Κούτσερ χώρισαν το 2011 και το διαζύγιό τους βγήκε δύο χρόνια αργότερα, το 2013.

Η διάσημη ηθοποιός προχωρά σε σπάνιες προσωπικές αποκαλύψεις, όπως ότι βιάστηκε στα 15 της. Επίσης, ότι είχε μία άτυχη εγκυμοσύνη στη διάρκεια του γάμου της με τον Άστον Κούτσερ. Το αποτέλεσμα ήταν να το ρίξει στο αλκοόλ.

Το βιβλίο «Inside Out» θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 24 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό η διάσημη ηθοποιός γράφει και για το δύσκολο παρελθόν της. Περιγράφει  και το βιασμό στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X