Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα νέα επεισόδια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού και πλέον μπορούμε να πούμε πως επιστρέφει με νέα επεισόδια, τη Δευτέρα 18 Μαϊου και αναμένεται να δούμε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Η παραγωγή της σειράς αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα μόλις ανακοινώθηκε το lockdown και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάνε τα επεισόδια πίσω! Αλλά αυτό κράτησε για λίγο, καθώς επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια!

Δευτέρα 18 Μαΐου – Επεισόδιο 90: Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον συνεταιρισμό. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο πλέον εχθρό του; Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. (Άγριες Μέλισσες) Παράλληλα ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X