Media

Αλλαγές στον Σκάι έπειτα απο τα αλλεπάλληλα Βατερλό στην τηλεθέαση

Αλλαγές στον Σκάι έπειτα απο τα αλλεπάλληλα Βατερλό στην τηλεθέαση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του Σκάι έχει αποφασίσει να προχωρήσει η Διοίκηση του σταθμού.

Σκοπός είναι να γίνει ένα λίφτινγκ σε εκπομπές και ζώνες αρχίζοντας από την πολύ πρωινή ζώνη με την εκπομπή «Σήμερα». Ετσι, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται σε άδεια αυτές τις μέρες, το νερό μπαίνει στο αυλάκι σιγά σιγά ξεκινώντας από την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Κι αυτό γιατί ο σταθμός αποφάσισε το πρωινό δίδυμο να είναι από του χρόνου αντρική υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρεθεί ένα νέο πρόσωπο για το οποίο έγινε πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες. Οχι δεν θα γίνει εσωτερική μετακίνηση αλλά μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού ο Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο OPEN.

Στον μυαλό κάποιων βρίσκεται η αναβίωση του διδύμου Οικονόμου – Λυριτζής που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Οσο για την Μαρία Αναστασοπούλου πρόθεση του καναλιού είναι να παραμείνει στον σταθμό αναλαμβάνοντας κάτι διαφορετικό.

Τώρα αν θα είναι η εκπομπή που θα ακολουθεί του «Σήμερα» ή κάποια άλλη εναλλακτική αυτό θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X