Media

Ανδρέας Γεωργίου: Αναστάτωση στον ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση του MEGA

Ανδρέας Γεωργίου: Αναστάτωση στον ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση του MEGA
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια μακροσκελής ανακοίνωση που έδωσε το MEGA στα μίντια, μάθαμε πως ο Ανδρέας Γεωργίου ανήκει πλέον στο ενεργητικό του και δεσμεύεται με αποκλειστικό συμβόλαιο για να φέρει εις πέρας με την ομάδα του κάποια projects.

Από ότι φαίνεται, ο ΣΚΑΙ δεν έχει χαρεί με τη γρήγορη ανακοίνωση που έκανε το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και όπως αναφέρει η εκπομπή «Ευτυχείτε», το κανάλι του Φαλήρου είναι δυσαρεστημένο με την έκβαση του θέματος.

«Όταν ο Αντρέας πήγε στον ΣΚΑΪ υπήρχαν 5 σειρές στα σκαριά αφού το κανάλι είχε αποφασίσει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Τελικά στον ΣΚΑΪ έμειναν μόνο οι 8 λέξεις. Το κανάλι ζήτησε από τον Αντρέα να τους απαντήσει μέχρι το τέλος του χρόνου αν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Πριν από έναν μήνα περίπου, ο Αντρέας τους ενημέρωσε ότι συζητάει και με άλλα κανάλια για τη νέα σεζόν. Όταν υπέγραψε με το Mega, o ΣΚΑΪ ενημερώθηκε εγκαίρως για τη συμφωνία αυτή. Το Mega αμέσως μετά αποφάσισε να το κοινοποιήσει με δελτίο τύπου αφού είχαν πλέον πέσει οι υπογραφές», αναφέρουν άνθρωποι στο περιβάλλον του Ανδρέα Γεωργίου.

Μέχρι το καλοκαίρι θα προβάλλεται η σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ και ο Γρηγόρης Γκουντάρας αλλά και η Έλενα Πολυκάρπου θεώρησαν πως ήταν φάουλ από την πλευρά του MEGA!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πέτρος Κωστόπουλος: Έχει σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X