Media

Απόστολος Γκλέτσος: Πότε χάνεται η μαγεία του σεξ…

Απόστολος Γκλέτσος: Πότε χάνεται η μαγεία του σεξ…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο πλατό του «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και συμπρωταγωνιστή του στην σειρά «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, που είδαμε πριν από κάποια χρόνια στον Σκάι. Και μας γνωστοποίησε πότε κατά τη γνώμη του χάνεται η μαγεία του σεξ.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανέκρινε τον δημοφιλή ηθοποιό που μπήκε δυναμικά στη «Γη της ελιάς» και ανάμεσα στις άλλες ερωτήσεις που του έθεσε ήταν και αν θα έκανε ξανά πρόταση γάμου.

«Με μια κόρη στα 21 – 22 τί γάμος; Γιατί να κάνω γάμο; Δεν θέλω συγκατοίκηση. Για ποιον λόγο συγκατοίκηση; Ξέρεις πότε χάνεται όλη η μαγεία στο σεξ; Όταν θα ακούσεις το καζανάκι. Αποδομούνται τα πάντα. Γιατί; Ο καθένας στο σπιτάκι του.

Για την κόρη του είπε: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 50ο παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας, είμαι ένας αγράμματος. Φίλη μου είναι σίγουρα, και κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της πήγε κι έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου!».

Ο ηθοποιός θίγει προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά του θέματα και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης αλλά και όσα βίωσε όταν ξεκίνησε ως κομπάρσος.

«Ξεκίνησα ως κομπάρσος να ανοιγοκλείνω μια πόρτα. Με είδε ο Μανουσάκης να φτιάχνω το μπατζάκι μου και μου έδωσε δυο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», αποκαλύπτει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό «Night Out» με τον Απόστολο Γκλέτσο:



 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X