Media

«Big Brother»: Η κιτς εμφάνιση της Σπυροπούλου, η καθυστέρηση και οι μπηχτές στη Γραμμέλη.

«Big Brother»: Η κιτς εμφάνιση της Σπυροπούλου, η καθυστέρηση και οι μπηχτές στη Γραμμέλη.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο τέταρτο «Big Brother Live» υποδέχτηκαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  το βράδυ της Παρασκευής (17/9) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στον ΣΚΑΪ.

Μαζί τους, όπως κάθε φορά η Αφροδίτη Γραμμέλη με την οποία σκοπό είχαν να αναλύσουν τις συμπεριφορές των συγκατοίκων μέσα στο σπίτι, την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε για λίγο τα μαγειρέματα στο «Κάτι Ξαναψήνεται» και ως επίσημη προσκεκλημένη βρέθηκε στο πλατό του «Big Brother».

Κυριολεκτικά αστραποβολούσε με το φόρεμα πίστας μπουζουκιών που επέλεξε,  ενώ δεν έλειψαν και οι μπηχτές κατά την είσοδό της, η οποία μάλιστα ήταν και καθυστερημένη, καθώς δεν βλέπουμε συχνά μια καλεσμένη στο συγκεκριμένο project να μπαίνει στο πλατό μετά το πρώτο μισάωρο. Βέβαια, όπως εξήγησε η ίδια, ήταν στα γυρίσματα της εκπομπής της και γι΄αυτό τον λόγο καθυστέρησε!

«Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαούμαι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη.
«Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X