Media

Δεν «συγκινεί» ο «Υπηρέτης του Λαού» του Ζελένσκι τους Έλληνες

Δεν «συγκινεί» ο «Υπηρέτης του Λαού» του Ζελένσκι τους Έλληνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ χαμηλούς μέσους όρους σημειώνει η σειρά του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, «Ο Υπηρέτης του Λαού», που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Με αφορμή την ρωσική εισβολή στα Ουκρανικά εδάφη, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να προβάλλει την σειρά που, ουσιαστικά, ανέβασε στην εξουσία τον νυν πρόεδρο της χώρας. Όπως ανέφερε στις 3 Μαρτίου (τότε που έκλεισε το ελληνικό Sputnik), σε σχετικό δελτίο Τύπου, ακολούθησε το παράδειγμα άλλων μεγάλων διεθνών δικτύων.

Ο «Υπηρέτης του λαού» έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς τηλεοπτικούς δέκτες την περασμένη Δευτέρα, και μάλιστα σε ώρα της ζώνης υψηλής τηλεθέασης, στις 21.00. Παρόλα αυτά όμως η σειρά του Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέχρι στιγμής κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης.

Την Δευτέρα ξεκίνησε με δύο μέτριους μέσους όρους στις βασικές κατηγορίες κοινού, ένα 8% στο σύνολο και ένα 8,2% στο 18-54. Η συνέχεια ήταν χειρότερη, καθώς κινήθηκε γύρω από το 5%. Συγκεκριμένα, την Τρίτη σημείωσε 4,8% στο σύνολο και 5,2% στο 18-54, την Τετάρτη 4,9% στο σύνολο και 4,1% στο 18-54 και την Πέμπτη, 5,1% σύνολο και 5% στο 18-54. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι παραλαμβάνει πολύ υψηλά ποσοστά από το «Ράδιο Αρβύλα», κοντά στο 20%.

Τι ευθύνεται, όμως, για την μικρή απήχηση του «Υπηρέτη του λαού»; Ο κακός προγραμματισμός του ΑΝΤ1 που φέτος μετράει μόνο αποτυχίες στο βραδινό 9-10; Ο πολύ μεγάλος ανταγωνισμός από τον «Σασμό», την «Γη της Ελιάς», το «Survivor» και το «Master Chef»; Ή το τηλεοπτικό κοινό απλώς αδιαφορεί για την προηγούμενη ιδιότητα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X