Media

«Δικάζει» Πορτοσάλτε ο Κανάκης

«Δικάζει» Πορτοσάλτε ο Κανάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στο «Ράδιο Αρβύλα», σχολίασαν έντονα ένα σχόλιο που έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα» το οποίο αφορούσε στην ανησυχία του για τους περισσότερους γιατρούς στο δυναμικό των νοσοκομείων του ΕΣΥ μετά το πέρας της πανδημίας.

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, όπως πάντα, «δίκασε» και ο Άρης Πορτοσάλτε μπήκε στο στόχαστρο του και είπε:

«Και ενώ σε όλο τον κόσμο, οι δημοσιογράφοι όλου του κόσμου ασκούν κριτική στις κυβερνήσεις και πιέζουν για καλύτερο σύστημα υγείας και περισσότερους γιατρούς… όχι, ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θέλει γιατρούς σε αυτή την χώρα με το καταπληκτικό επιχείρημα ότι αν τελειώσει η πανδημία και μας περισσέψουν, τι θα τους κάνουμε» .

«Δεν πειράζει ρε Άρη! Ας έχουμε πλεόνασμα. Αχρείαστοι να είναι» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής για να προσθέσει ο συνεργάτης του, Χρήστος Κιούσης πως «όχι, όχι! Αστυνομικούς και δημοσιογράφους να έχουμε»!

Και στη συνέχεια είπε ο Αντώνης Κανάκης:

«Αστυνομικούς, ναι και δημοσιογράφους! Δηλαδή από όλα τα κακώς εννοούμενα πλεονάσματα που έχει το Δημόσιο, το πλεόνασμα των γιατρών θα μας ενοχλήσει ρε πού@τ@ μου; Πραγματικά δεν… Άσε ρε Άρη να έχουμε παραπάνω γιατρούς και άστους να κάθονται» τόνισε, εμφανώς σε ένταση, ο Αντώνης Κανάκης με τον Χρήστο Κιούση να συμπληρώνει πως «ο Άρης τα σέβεται τα λεφτά της κυβέρνησης όταν είναι Νέα Δημοκρατία. Τα σέβεται και τα πονά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/8c1Zz3L9bqM

Δείτε ακόμη: Survivor 2021: Από που κλέβουν οι παίκτες φαγητό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X