Media

Δημοκρατικό καθήκον των πολιτών να μην κλείσει το Documento

Δημοκρατικό καθήκον των πολιτών να μην κλείσει το Documento
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τον Κώστα Βεξεβάνη η εφημερίδα Documento δεν πρέπει να κλείσει. Οι πολίτες ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων οφείλουν να σταθούν εμπόδιο στο κλείσιμο, γιατί θα πληγεί η πολυφωνία, η ενημέρωση και εν τέλει η δημοκρατία στη χώρα μας.

Ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τον Κώστα Βαξεβάνη, η εφημερίδα Documento ήταν από τα λίγα ΜΜΕ που δεν υπέκυψαν στον πόλεμο του Μαξίμου και στην προσπάθεια να καθυποτάξει τα ΜΜΕ.

Ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τον Κώστα Βαξεβάνη, η εφημερίδα Documento ήταν από τα ελάχιστα ΜΜΕ που δεν δημοσίευαν τα copy paste του Μαξίμου.

Ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί με τον Κώστα Βαξεβάνη η αποκαλυπτική δημοσιογραφία του Documento αποκάλυψε τις υποκλοπές και πολλές άλλες αντιδημοκρατικές ενέργειες του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τον Κώστα Βαξεβάνη το Documento είναι μία φωνή που υπακούει στη δημοσιογραφία και τη δεοντολογία.

Ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τον Κώστα Βαξεβάνη αν κλείσει το Documento  το καθεστώς Μητσοτάκη θα έχει καταφέρει να απαλλαγεί από μία εφημερίδα που τις ασκούσε δριμύτατη κριτική, ακόμα και πολεμική η οποία ποτέ δεν αποδείχθηκε ότι δεν είχε βάση και δεν στηριζόταν σε στοιχεία και ντοκουμέντα.

Ανεξάρτητα αν συμφωνεί η διαφωνεί κανείς με τον Κώστα Βαξεβάνη, οφείλει να συμφωνήσει ότι για χίλιους λόγους το Documento δεν πρέπει να κλείσει.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X