Media

Δήμος Βερύκιος: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Δήμος Βερύκιος: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χθες ο Δήμος Βερύκιος ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Άπαντες αναρωτήθηκαν τι έχει συμβεί με το γνωστό δημοσιογράφο και αντιπρόεδρο του Alpha.

Σήμερα έχοντας προκαλέσει αίσθηση, ο Δήμος Βερύκιος βγήκε στο Happy Day, έχοντας ακόμη την… πεταλούδα στο χέρι. Πιθανώς κάτι τέτοιο να είναι αχρείαστο, αλλά ο Δήμος είναι λάτρης του εντυπωσιασμού. Το’χει αποδείξει άλλωστε αναρίθμητες φορές.

Ως τι νοσηλεύτηκε στο 401 o δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος

Μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για όσα συνέβησαν, σημείωσε: «Ήρθα με τις πεταλούδες. Ο άνθρωπος δεν είναι από σίδερο! Η ζωή είναι απλή και πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Εδώ και ένα χρόνο με ταλαιπωρεί ένα συρίγγιο. Έχει πόνο. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο απλώς για την αντιβίωση… Αλλά είχε κάνει υποτροπή και κρίθηκε αναγκαίο να μείνω εκεί για παρακολούθηση».

Εν συνεχεία τοποθετήθηκε για το νοσοκομείο 401, στο οποίο νοσηλεύτηκε. Ανάμεσα σε άλλα εξύμνησε το νοσοκομείο και όλα όσα βίωσε.

Ο Δήμος Βερύκιος φρόντισε να σημειώσει πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο λόγω των πολλών ετών στο ρεπορτάζ του υπουργειόυ άμυνας, αλλά παράλληλα εξήγησε την πρόσβαση που έχουν μέλη του ΕΟΔΕΑΠ στο εν λόγω νοσοκομείο. 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X