Media

Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ: Συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους. Ποιός νόμος Χατζηδάκη;

Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ: Συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους. Ποιός νόμος Χατζηδάκη;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι νόμοι είναι για να μην εφαρμόζονται φαίνεται ότι πιστεύουν στις εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και Το Βήμα  που εκδίδει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την Άλτερ Έγκο.

Με αφορμή το νέο εργασιακό νόμο και πιστεύοντας στην ακέραιη στάση όσον αφορά την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας στα συγκροτήματα Τύπου… δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει ότι παρατηρούνται “αρρυθμίες” σε επιχειρήσεις ΜΜΕ που εκθέτουν τους ιδιοκτήτες ερήμην τους, παρατηρεί το enimerosi24.

Για παράδειγμα σε τμήματα της ημερήσιας απογευματινής εφημερίδας της  Άλτερ Έγκο,  ενώ οι δημοσιογράφοι εργάζονται έξι ημέρες την εβδομάδα και δικαιούνται ένα ρεπό μέσα στην εβδομάδα αυτό δεν έχει εφαρμοσθεί ποτέ και φυσικά εκτεθειμένοι είναι τελικά όλοι (ανάμεσα τους και η ιδιοκτησία), σημειώνει η ίδια ιστοσελίδα.

Ας κληθούν λοιπόν διευθυντές και υπεύθυνοι τμημάτων ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων που διαμαρτύρονται… Αν μάλιστα συμβεί αυτό και βρεθούν όλοι μαζί παρουσία του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, οι γνωρίζοντες λένε ότι θα βρεθεί προ δυσάρεστης έκπληξης για το πόσο καιρό στην πλάτη του παίζουν κάποιοι επικίνδυνα παιχνίδια και τον εκθέτουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X