Media

Είναι ικανή η Μπακοδήμου για να μας περάσει από… δικαστήριο;

Είναι ικανή η Μπακοδήμου για να μας περάσει από… δικαστήριο;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Μπακοδήμου άφησε πίσω της τον ΣΚΑΙ και το Power of Love και κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο OPEN, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η γνωστή παρουσιάστρια που ανέβασε αρκετά το τηλεοπτικό κασέ της μετά την επιτυχία που είχε στον ΣΚΑΙ, ανήκει πλέον στο ενεργητικό του OPEN και θα παρουσιάζει μια εκπομπή που φέρει (προς το παρόν τουλάχιστον) τον τίτλο «Δικαστήριο μόδας».

Στο παιχνίδι αυτό θα διαγωνίζονται ζευγάρια ανθρώπων (θα είναι γνωστοί μεταξύ τους) οι οποίοι πιστεύουν πως το στιλ του άλλου πρέπει να αλλάξει και θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου. Θα υπάρχει μια επιτροπή και η Μπακοδήμου θα είναι ο πρόεδρος (λογικά, πάντα).

Είναι όμως ικανή η Μαρία Μπακοδήμου για να μας περάσει από το δικαστήριο μόδας;

Η απάντηση είναι… ναι! Η παρουσιάστρια έχει στιλ και μας το δείχνει συνεχώς με τις επιλογές που κάνει και αφορούν τον στιλιστικό τομέα.

Η παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα που έχει φανερές επιρροές, στιλιστικά, από τα ’70s και τα ’80s και καταφέρνει να μας δείχνει outfits που εναρμονίζονται πλήρως με το σήμερα. Ότι φορέσει έχει ζήτηση και μερικές φορές μπορεί να μοιάζει κιτς η εμφάνιση της, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Υπάρχει καλό και κακό κιτς! Ο Versace ήταν από τους πρώτους που μας δίδαξε καλό κιτς!

Η Μαρία αγαπά τα αξεσουάρ, τα prints και είναι μια σύγχρονη γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση της χωρίς να κάνει υπερβολές και χαζές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της. Αφήστε που είναι και ωραίος τύπος.

Οπότε ναι! Η νέα πρόεδρος του δικαστηρίου της μόδας μας κάνει!

Περιμένουμε, πάντα, τις επίσημες ανακοινώσεις!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X