Media

Εμετικό σχόλιο Κασιμάτη για Κατρούγκαλο – Θύελλα εναντίον του στα social media

Εμετικό σχόλιο Κασιμάτη για Κατρούγκαλο – Θύελλα εναντίον του στα social media
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η πρακτική του Στέφανου Κασιμάτη του αρθρογράφου της Καθημερινής είναι γνωστή. Επιχειρεί να γελοιοποιήσει τους πολιτικούς αντιπάλους του. Πρόκειται για έναν «ειδικό» στις χυδαιότητες και τις δολοφονίες χαρακτήρα, από την εποχή ακόμα που αρθρογράφούσε στο «Βήμα» κρυπτόμενος πίσω από το ψευδώνυμο «Πανδώρα».

Είναι, επίσης, ο δημοσιογράφος εκείνος που ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως την «Χρυσή Αυγή»…

«Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς…» έγραψε ο Στέφανος Κασιμάτης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος ευχαριστεί όλους όσους πήραν θέση υπέρ του, μετά τη δημοσίευση του άθλιου σχολίου από τον Στέφανο Κασιμάτη στην «Καθημερινή».

«Ευχαριστώ όλους εσάς που πήρατε θέση επί του θέματος, φίλους, συντρόφους, δημοσιογράφους κ ιδίως τους πολιτικούς αντίπαλους. Ίσως βγει κάτι καλό από τη θλιβερή αυτή ιστορία: ένα υγιέστερο δημοσιογραφικό τοπίο, χωρίς κανιβαλισμούς κ δολοφονίες χαρακτήρων», ανέφερε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στην ανάρτησή του.

Για το σχόλιο τόσο η «Καθημερινή» όσο και ο αρθρογράφος, απολογήθηκαν με σχετικά κείμενα που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Μέσου.

Η ετεροχρονισμένη συγγνώμη του Στέφανου Κασιμάτη -παραπέμπεται στο τέλος του κειμένου η ανακοίνωση στην οποία αποδίδει στην αφέλεια του το λάθος του και ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε- δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι είναι ειλικρινής ή προέρχεται λόγω της θύελλας των επικριτικών σχολίων από δημοσιογράφους στο twitter.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Διευθυντής της Καθημερινής επικοινώνησε ήδη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και ζήτησε συγγνώμη ενώ θα υπάρξει και ανακοίνωση αποδοκιμασίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, η οποία γενικώς θέλει το χρόνο της…

Θύελλα εναντίον του στα social media

Πρώτος από το κυβερνών κόμμα αντέδρασε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος.

https://twitter.com/aris_ravanos/status/1299398990459547653

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158044420059177

Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X