Media

Eurovision 2021 Τελικός: «Μάγεψε» τους πάντες η Παπαρίζου με το «My Number One»

Eurovision 2021 Τελικός: «Μάγεψε» τους πάντες η Παπαρίζου με το «My Number One»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Måneskin επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και έτσι η Ιταλία ήταν η μεγάλη νικήτρια του 65ου διαγωνισμού της Eurovision που διεξήχθη στο Ρόντερνταμ της Ολλανδίας.

Με 524 βαθμούς (206 από την κριτική επιτροπή και 318 από το televoting), οι Måneskin ανέβηκαν στην κορυφή, αφήνοντας πίσω τη Γαλλία με την Μπαρμπαρά Πραβί και το «Voilà», με 499 βαθμούς και στην τρίτη θέση την Ελβετία με τον Gjon’s Tears και το τραγούδι «Tout l’univers» με 432 βαθμούς.

Η Ελλάδα με την Stefania (Στεφανία Λυμπεράκη) και το «Last Dance» συγκέντρωσε 170 βαθμούς και κατέκτησε τη 10η θέση, ενώ η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» βρέθηκε στην 16η θέση με 94 βαθμούς.

Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στο φετινό διαγωνισμό, ήταν οι ερμηνείες έξι παλαιότερων νικητών της Eurovision στο «Rock The Roof». Οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα τραγούδια με τα οποία είχαν κερδίσει σε ταράτσες του Ρόντερνταμ σε ένα μοναδικό θέαμα. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Έλενα Παπαρίζου που «μάγεψε» τους πάντες με την εμφάνισή της.

Η Έλενα αναβίωσε μνήμες από το 2005 και τραγούδησε και πάλι το «My Number One», κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν με την εμφάνισή της. Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς ήταν οι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

Eurovision 2021: Η Ιταλία νικήτρια στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X