Media

Eurovision 2022: Ραντεβού απόψε στον Β’ Ημιτελικό- 9η στη σειρά εμφανίσεων η Κύπρος

Eurovision 2022: Ραντεβού απόψε στον Β’ Ημιτελικό- 9η στη σειρά εμφανίσεων η Κύπρος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα του Β’ Ημιτελικού του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, τον οποίο θα παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ1, σε απευθείας σύνδεση με το Pala Olimpico, έφθασε.

Στον Β’ Ημιτελικό εμφανίζεται η Κύπρος στην 9η θέση με την Ανδρομάχη να τραγουδάει «Ela», ενώ η Ελλάδα μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της στον Α’Ημιτελικό και την πρόκρισή της διαγωνίζεται στον Τελικό, που πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Μαΐου.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία, Κύπρος, Ιρλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία.

Η Ανδρομάχη εκπροσωπεί την Κύπρο

Στο τέστ του β’ ημιτελικού που γίνεται για τις κριτικές επιτροπές, οι οποίες από αυτό- ως είθισται- δίνουν την ετυμηγορία τους (η βαθμολογία των συμμετοχών εξαρτάται κατά 50% από την κρίση τους) προέκυψαν οργανωτικά και τεχνικά ζητήματα.

Η πρόβα της Ανδρομάχης η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή λίγο πριν από τις 23.00 (11/5)  κύλησε σα νεράκι.

Οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι Τύπου έπειτα από την γενική δοκιμή του β’ ημιτελικού έδωσαν τα προγνωστικά τους για τις χώρες που θα λάβουν το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Την τριάδα αποτελούν σύμφωνα με το exit poll οι Σουηδία, Σερβία, Πολωνία. Η Κύπρος κατέλαβε την 13η θέση.

Δέκα από τις 18 χώρες του β ημιτελικού θα περάσουν στην τελική διαδικασία του Σαββάτου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X