Media

Eurovision: «Πανικός» στο Twitter με την επιλογή της Μαρίνας Σάττι… να εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Eurovision: «Πανικός» στο Twitter με την επιλογή της Μαρίνας Σάττι… να εκπροσωπήσει την Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Eurovision: Η επιλογή της Μαρίνας Σάττι να τραγουδήσει στην φετινή Eurovision για τα ελληνικά χρώματα, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε… φρενίτιδα στο Twitter.

Την είδηση «έδωσε» το μεσημέρι της Τρίτης 24 Οκτωβρίου από την ΕΡΤ 1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στούντιο 4», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας (το 1974) στο διαγωνισμό της Eurovision (φέτος θα είναι ο 68ος), ενώ φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

Η 36χρονη τραγουδίστρια έχει πατέρα Νοτιοσουδανό γιατρό και μητέρα Ελληνίδα από την Κρήτη.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Γι’ αυτό, τόσο η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company, όσο και η ερμηνεύτρια, επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται. Στο πλαίσιο αυτό, από τις 25 Οκτωβρίου 2023, στο email eurovision2024@ert.gr μπορούν όποιοι δημιουργοί το επιθυμούν να στείλουν, έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, τις δικές τους προτάσεις ολοκληρωμένων τραγουδιών.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των κανονισμών της EBU, τα τραγούδια πρέπει να είναι πρωτότυπα και ακυκλοφόρητα, με μέγιστο χρόνο τα 3 λεπτά.

Όταν πριν λίγους μήνες η Μαρίνα Σάττι δεν έβλεπε με καθόλου καλό μάτι τη Eurovision

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη!» μίλησε τον περασμένο Ιούλιο η Μαρίνα Σάττι. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις επιρροές της στη μουσική αλλά και στα όνειρά της, δίνοντας μια… ξεκάθαρη απάντηση για τη Eurovision.

Συγκεκριμένα, χωρίς να γίνει καμία αναφορά στον μουσικό διαγωνισμό, η ίδια ερωτήθηκε για κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο της, με την ίδια να απαντάει γελώντας: “η Eurovision… Πλάκα κάνω!”.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν περίπου χρόνο, σε συνέντευξη της στο “Πρωινό”, η Μαρίνα Σάττι είχε πει ότι η Eurovision είναι κάτι που και την φοβίζει, αλλά και κάτι που δεν επιθυμεί να κάνει άμεσα στην καριέρα της.

Και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, όμως, η ίδια είχε πει ότι η Eurovision είναι θετική να δοκιμάσει την τύχη της στον θεσμό, καθώς φοβάται τους… μηδέν βαθμούς.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι πτυχιούχος κλασικού πιάνου, ανώτερων θεωρητικών στη μουσική, διπλωματούχος κλασικού τραγουδιού και υποκριτικής, αλλά και υπότροφος του διεθνούς φήμης Berklee College of Music.

Η επιλογή της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision έγινε από τα κορυφαία τρεντ της ημέρας στο διαδίκτυο .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X