Media

Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με τον Πωλ Ευμορφίδη: Το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι σπίτι της Σακελλαροπούλου

Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με τον Πωλ Ευμορφίδη: Το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι σπίτι της Σακελλαροπούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πορτοσάλτε : «Ο κύριος Ευμορφίδης ως ανεξάρτητος άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι του και το μαγαζί του, αλλά κακώς μπήκε έτσι στο Προεδρικό Μέγαρο» ήταν το πρώτο σχόλιο του δημοσιογράφου για τις «viral σαγιονάρες» του επιχειρηματία Πωλ Ευμορφίδη που φόρεσε στο Προεδρικό Μέγαρο στο δείπνο που παρέθεσε η Ελληνική Προεδρεία προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας.

Ο δημοσιογράφος κατέκρινε την ενδυματολογική του επιλογή και επισήμανε πως «κάκιστα του επέτρεψαν να μπει έτσι στο Προεδρικό Μέγαρο. Το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι σπίτι το σπίτι της κυρίας Σακελλαροπούλου, είναι το σύμβολο του κράτους μας».

«Δεν πα’ να πήγαινε ο Μπάιντεν έτσι! Δεν πρέπει να μπεις έτσι μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο. Αν πάει ο Μπάιντεν παραλίας, να τον πετάξουν έξω. Αν αυτά έχουν αλλάξει, περιμένουμε από την κυρία Σακελλαροπούλου να μας το πει» συμπλήρωσε. Οσον αφορά τον ιδρυτή της Coco Mat, βρέθηκε στο προεδρικό με μαύρο παντελόνι, πράσινο πουκάμισο και σανδάλια. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο παρελθόν έχει δηλώσει πως έχει λίγα ρούχα, κυκλοφορεί με ποδήλατο και δεν έχει στην κατοχή του ούτε μία γραβάτα. «Κυκλοφορώ με το ποδήλατο. Δεν έχω γραβάτα. Ούτε μία. Μόνο δύο ρούχα, τα οποία φοράω ολόκληρο το χειμώνα. Τα πλένω και τα ξαναφοράω. Η γραβάτα δεν μου λέει τίποτα. Είμαι αυτός που βλέπεις. Το μόνο που με ενδιαφέρει, να λέω ό,τι θέλω να πω με τα μάτια. Τα ρούχα άλλωστε δεν μπορούν να μιλήσουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι Mr. Coco Mat που έγινε viral

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουλιέλμου – Αλέξανδρου της Ολλανδίας, για αυτό και παρέστη στην επίσημη δεξίωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες επίσης πληροφορίες ο επιχειρηματίας Πωλ Ευμορφίδης χάρισε στο βασιλικό ζεύγος, μέσω της Προεδρίας της Δημοκρατίας, δύο ξύλινα ποδήλατα, όπου είχε χαράξει τα ονόματά τους. Μάλιστα, τα ποδήλατα είναι κατασκευασμένα από τα καμένα της Εύβοιας.

Ο κ. Ευμορφίδης είναι ένας επιχειρηματίας που ξεκινώντας από το μηδέν, «έχτισε» σταδιακά την εταιρεία οικολογικών συστημάτων ύπνου, λευκών ειδών και επίπλων Coco- Mat, που διαθέτει σήμερα καταστήματα σε διάφορες χώρες – από τις ΗΠΑ μέχρι τη Νότια Κορέα και τη Σαουδική Αραβία. Πραγματοποιεί πωλήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και έχει κερδίσει τον τίτλο μιας από τις πιο εξωστρεφείς ελληνικές (και όχι μόνο) επιχειρήσεις με πολλά βραβεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο Πωλ Ευμορφίδης σε παλαιότερή του συνέντευξη έχει σημειώσει ότι «Κυκλοφορώ με το ποδήλατο. Δεν έχω γραβάτα. Ούτε μία. Μόνο δύο ρούχα, τα οποία φοράω ολόκληρο το χειμώνα. Τα πλένω και τα ξαναφοράω. Η γραβάτα δεν μου λέει τίποτα. Είμαι αυτός που βλέπεις. Το μόνο που με ενδιαφέρει, να λέω ό,τι θέλω να πω με τα μάτια. Τα ρούχα άλλωστε δεν μπορούν να μιλήσουν».

Ο Πωλ Ευμορφίδης γεννήθηκε στη Χαρακιά Λακωνίας και σε ηλικία 15 ετών έφυγε από το σπίτι του για να σπουδάσει στην τότε Γυμναστική Ακαδημία και αργότερα στην Ανωτάτη Εμπορική. Για κάποιο χρονικό διάστημα εργάστηκε ως καθηγητής στη Σιβιτανίδειο και στο Μοναστηράκι σε κατάστημα τουριστικών ειδών. Τα διάσημα στρώματα Coco Mat τα εμπνεύστηκε όταν ένα βράδυ κοιμήθηκε πάνω σε φύκια σε παραλία στη Χαρακιά Λακωνίας.

Μιλάει επτά γλώσσες:

Αγγλικά
Γερμανικά
Γαλλικά
Ολλανδικά
Ιταλικά
Ισπανικά
Πορτογαλικά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X