Media

Ευαγγελάτος – Στεφανίδου χωρίζουν τηλεοπτικά…

Ευαγγελάτος – Στεφανίδου χωρίζουν τηλεοπτικά…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου χωρίζουν. Οχι από κλίνης, αλλά τηλεοπτικά. Απ΄ ότι φαίνεται ότι τελικά  ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παραμείνει στον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να μην ανανεώνει το συμβόλαιο του.

Αντιθέτως η Τατιάνα Στεφανίδου ανακοίνωσε ότι λήγει το συμβόλαιο και μάλλον δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Οπως τουλάχιστον ενημέρωσε τους συνεργάτες της. Πάντως, τους είπε ότι αν και όταν υπάρξει νέο συμβόλαιο, οπουδήποτε, θα τους ενημερώσει και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Οσο αφορά στο Νίκο Ευαγγελάτο οι πληροφορίες λένε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε με στελέχη του σταθμού την προηγούμενη εβδομάδα. Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και από τις δυο πλευρές, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία του παρουσιαστή με τον τηλεοπτικό σταθμό «Εpsilon».

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την νέα διεύθυνση. Πηγές, όμως, αναφέρουν ότι οι συνομιλίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του σταθμού.

Ο Σαββίδης αλλάζει το όνομα του Epsilon

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X