Media

Γη της Ελιάς: Η επικίνδυνη γυναίκα που απειλεί τη φυλακισμένη Αθηνά φτάνει στη Μάνη

Γη της Ελιάς: Η επικίνδυνη γυναίκα που απειλεί τη φυλακισμένη Αθηνά φτάνει στη Μάνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της “Γης της Ελιάς” άρχισαν.  Αν δε τα επεισόδια της πρώτης σεζόν κατάφεραν να προκαλέσουν αγωνία στους τηλεθεατές, οι συντελεστές της σειράς υπόσχονται οι σκηνές της επόμενης να είναι ακόμη πιο δυνατές.

Μάλιστα, για να συμβεί αυτό έχουν προστεθεί στο cast των ηθοποιών καινούριες προσωπικότητες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Έλενα Καλλινίκου, γεννημένη στη Λεμεσό, η οποία θα υποδυθεί την αδερφή του Δημήτρη, ο οποίος δολοφονήθηκε και ο χαρακτήρας της φαίνεται πως είναι αρκετά σκληρός και αδίστακτος. Σκοπός της είναι να καταστρέψει την Αθηνά, που της στέρησε τον αδερφό της και δεν θα ησυχάσει μέχρι να την δει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

 

Η Γη της Ελιάς

Ο κίνδυνος για την Αθηνά από την αδερφή του Δημήτρη  είναι πολύ μεγάλος. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση. Η επικίνδυνη γυναίκα έχει προσλάβει έναν σκληρό δικηγόρο που θα αναμετρηθεί με τον Λυκούργο για να αποσπάσει χρήματα από την Αθηνά.

Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον αδερφό της, αφού για χρόνια δεν είχαν σχέσεις και δεν ήξερε ακόμη αν είναι ζωντανός. Το μόνο που την ενδιαφέρει -όπως και τον αδελφό της άλλωστε- είναι τα χρήματα της Αθηνάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X