Media

GNTM: Δόθηκε το golden pass

GNTM: Δόθηκε το golden pass
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αποκαλύφθηκε επιτέλους ποιο είναι το μοντέλο το οποίο κατάφερε να πάρει το golden pass για να μπει απευθείας στο σπίτι του GNTM και ναι, τα κατάφερε ένα αγόρι και εννοείται πως υπήρξαν ζήλιες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το αποψινό set της δοκιμασίας έχει ήλιο, νερό, λευκό και γαλάζιο. Χρειάζεται λάγνο ύφος, μακριά σώματα και φυσικό αισθησιασμό. Είναι η πρώτη ευκαιρία όλων να δείξουν τι αξίζουν. Για κάποιους, όμως, θα είναι και η τελευταία.�#GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Οι κριτές και ο Γιώργος Καράβας τα είπαν, τα ξαναείπαν και αποφάσισαν πως ένα αγόρι αξίζει αν λάβει το golden pass για να μπει στο σπίτι των μοντέλων!

Πέρυσι η Ελευθερία Καρναβά κάφερε να περάσει απευθείας στο σπίτι του GNTM και φέτος ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είναι ο διαγωνιζόμενος ο οποίος δε θα χρειαστεί να περάσει τη δύσκολη στιγμή όπου οι κριτές ανακοινώνουν τους διαγωνιζόμενους που μπαίνουν στο σπίτι!

Δείτε τον:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φυσικά, #GNTMgr χωρίς #GoldenPass δεν γίνεται! Ο Κωνσταντίνος ξεχώρισε ομόφωνα από κριτές και Coach και είναι αυτός που περνάει κατευθείαν στους 20 καλύτερους του διαγωνισμού! #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Ορφανίδου: Υπάρχει και άλλο ροζ βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X