Media

GNTM: Φόρεσε τα τακούνια του και εντυπωσίασε

GNTM: Φόρεσε τα τακούνια του και εντυπωσίασε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

GNTM: Μπορεί να είναι συνηθισμένο να βλέπουμε γυναίκες να φορούν τακούνια, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άνδρες οι οποίες περπατούν λες και γεννήθηκαν μέσα σε αυτά, όπως ο Κώστας που εμφανίστηκε στις οντισιόνς του γνωστού reality.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Βίκυ Καγιά, είναι το μοντέλο που όλες οι διαγωνιζόμενες θέλουν να γίνουν. Άπειρες συμβουλές από την εμπειρία της στον χώρο, αλλάζει πόζες στο δευτερόλεπτο αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό και χωρίς ποτέ να ξεχνά ότι είναι… κορίτσι! #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv @vickykaya_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Μια από τις οντισιόνς που εντυπωσίασε πολύ τους τέσσερις κριτές του GNTM ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Μελισσά, ο οποίος μόλις εμφανίστηκε άρεσε αλλά όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν πως μπορεί να πετύχει στον κόσμο του plis size μόντελινγκ.

Ο νεαρός είπε πως θέλει να ανοίξει τον δρόμο για το ανδρικό plus size μόντελινγκ και θα κάνει ότι μπορεί για να περάσει το δικό του μήνυμα στον κόσμο! Μάλιστα αποκάλυψε πως κάνει vouing και πως περπατά σε πολύ ψηλά τακούνια! Και οι κριτές του ζήτησαν να κάνει μια πασαρέλα με τα τακούνια! Όπως και έγινε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Βαριά «τσαλακωμένο» το προφίλ του ΣΚΑΙ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X