Media

GNTM: Η Καγιά αποκαλύπτει για τα γυρίσματα

GNTM: Η Καγιά αποκαλύπτει για τα γυρίσματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Καγιά είναι ίσως το μοναδικό άτομο στο GNTM που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο συγκεκριμένο project καθώς είχε ξεκινήσει από το 2009 στον ANT1 και τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να προβάλλεται στο STAR και να σαρώνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Repost from @genevievevv – @gntmgr backstage με το κορίτσι κορίτσι κορίτσι @vickykaya_ #havingfun #friends #working24/7 #girls #womanpower #GNTMgr #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Η κριτής του reality που απιστρέφει με τον τρίτο κύκλο του και μέσα σε αυτόν θα δούμε και αγόρια να προσπαθούν να κερδίσουν τον τίτλο, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time» και αποκάλυψε πως στην αρχή δεν ήξερε αν ήθελε να δει αγόρια να μπαίνουν στο σπίτι:

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Στην αρχή είχα επιφυλάξεις για την εισαγωγή των αγοριών μέσα στο GNTM, για το πώς θα λειτουργήσουν με τα κορίτσια. Δεν το είχα εικόνα. Και θα δείτε κάτι ανεπανάληπτο. Έχουν ταιριάξει όλα τέλεια. Είναι κάτι διαφορετικό. Λόγω του Covid-19 χρειάστηκε να κάνουμε πολλές «εκπτώσεις» στα κόνσεπτ φωτογραφιών και των γυρισμάτων, αφού δεν επιτρέπονταν πολλά να γίνουν για λόγους ασφαλείας. Παρόλα αυτά έχει βγει καταπληκτικό πρόγραμμα με κούκλους και κούκλες» και συνεχίζει λέγοντας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Repost from @vickykaya_ – 💁🏼‍♀️We are back! ✨✨ #Day1 #GNTMgr #starchanneltv #season3

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Παράλληλα αποκάλυψε πως κάθε πέντε ημέρες κάνουν τεστ όλοι οι άνθρωποι του GNTM αφού τα πράγματα έχουν δυσκολέψει κατά πολύ.

Περιμένουμε να δούμε τα επεισόδια!

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Πώς θα γίνονται οι ερωτικές σκηνές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X