Media

GNTM: Πρώην υποψήφιος τα βάζει με τους κριτές

GNTM: Πρώην υποψήφιος τα βάζει με τους κριτές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στο GNTM να βλέπουμε πανέμορφα πλάσματα, αλλά υπάρχουν άτομα τα οποία δεν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι των μοντέλων και τα βάζουν με τους κριτές και την επιλογή τους να περάσουν συγκεκριμένα άτομα στο σπίτι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εμφανίσεις που θα εντυπωσίαζαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε σίγουρα να πάρει αποφάσεις για αυτό το ID Catwalk! #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv @skoulos @vickykaya_ @genevievv @angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Ο Μάριος Βασίλης δεν κατάφερε να περάσει στο bootcamp και είχε να πει πολλά για τις επιλογές των κριτών:

«Κόπηκα στο ID Catwalk που αφορούσε το στυλ μας ουσιαστικά. Ο κύριος Σκουλός ίσως ασχολείται με κάποια περιοδικά που δεν έχουν να κάνουν με την μόδα; Δεν μπορώ να το διανοηθώ αλλιώς γιατί ένας άνθρωπος που ασχολείται με την μόδα, θα γνωρίζει ότι υπάρχουν ανδρικά μοντέλα που είναι plus size και μάλιστα έχουν κάνει καμπάνιες.»

Ο πρώην υποψήφιος συνέχισε λέγοντας:

«Όταν πήγα στο id catwalk του GNTM πολλά παιδιά έλεγαν ότι ήταν «ψιλομαγειρεμένη» η κατάσταση και προεπιλεγμένα τα άτομα κι ανακατεύονταν μέσα στις οκτάδες. Τα άτομα που πέρασαν μέσα είναι κυρίως από πρακτορεία, άτομα που χαιρετούσαν την Καγιά επειδή την ήξεραν από το fashion workshop ή κάποια μοντέλα που μπορεί να έχει φωτογραφίσει ο κύριος Σκουλός. Οπότε έπαιζε να βάλουν 5-6 άτομα που ήταν τελείως άσχετοι με τον χώρο για να φανεί ότι δίνουν κάποιες ευκαιρίες.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Το ξέσπασμα στο Instagram

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X