Media

Η Εύα Καϊλή στο Netflix: Της έχουν ζητήσει να υπογράψει συμβόλαιο για να κάνουν ταινία

Η Εύα Καϊλή στο Netflix: Της έχουν ζητήσει να υπογράψει συμβόλαιο για να κάνουν ταινία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Εύα Καϊλή στο Netflix: Πρόταση από το Netflix δέχτηκε η Εύα Καϊλή ώστε να μεταφερθεί στο γυαλί η ζωή της, αλλά κυρίως η περιπέτειά της με τη βελγική δικαιοσύνη και το Qatar-gate.

Η συνδρομητική πλατφόρμα έχει προσεγγίσει ήδη την Ελληνίδα ευρωβουλευτή, προτείνοντάς της, σε περίπτωση που συμφωνεί, να προχωρήσουν τις διαδικασίες. Τη συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται πως την είδε θετικά η Εύα Καϊλή, καθώς μία ταινία-ντοκιμαντέρ θα έκανε γνωστό στον πολύ κόσμο το τι ακριβώς συνέβη στην όλη υπόθεση, αλλά και το πώς η ίδια βρέθηκε στη φυλακή μακριά από το παιδί της.

Στο ερώτημα για το αν ισχύει πως εταιρείες παραγωγής έχουν προσεγγίσει την Εύα Καϊλή για τη δημιουργία ταινίας με θέμα τη ζωή της, απάντησε και ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Αληθεύει. Είναι γεγονός. Της έχουν ζητήσει, ακόμη και τώρα, να υπογραφεί συμβόλαιο, ώστε να μπορέσουν να έχουν τα δικαιώματα και να δημιουργηθεί μια ταινία, σαν ντοκιμαντέρ, με την υπόθεσή της». Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θετική διάθεση της Εύας Καϊλή ως προς την πρόταση που της έχει γίνει: «Ναι, θέλει και θα το κάνει. Η Εύα Καϊλή πιστεύει πως ο Τύπος φωτίζει όλες τις οπτικές της υπόθεσης. Αν δεν ήταν οι δημοσιογράφοι, δεν θα είχε αποκαλυφθεί το κώλυμα του ανακριτή».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι στην Εύα Καϊλή έχει απαγορευτεί να δίνει συνεντεύξεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει γνωστές τις θέσεις της, και πως η απαγόρευση λήγει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά το γάμο της με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως πρόκειται για μια τυπική σχέση και πως ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τη διάλυση του γάμου τους. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τους δύο αυτούς ανθρώπους τούς ενώνει ένα παιδί. Επίσης, επανέλαβε τη θέση της πελάτισσάς του και την πίστη της ότι η αθωότητά της θα αποδειχτεί και μόνο τότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα. «Θέλει να επιστρέψει με καθαρό το μέτωπο στους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν και την ψήφιζαν χρόνια» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X