Media

Η Φαίη Σκορδά μετακόμισε σε άλλο κανάλι

Η Φαίη Σκορδά μετακόμισε σε άλλο κανάλι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να εγκαταλείπει τον ΑΝΤ1 για άλλη τηλεοπτική στέγη. Τελικά επιβεβαιώθηκαν και η τηλεπαρουσιάστρια μετακομίζει στον ΣΚΑΙ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο και αναμένονται μονάχα οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.

Η… ασυνεννοησία με τον ΑΝΤ1  το τελευταίο χρονικό διάστημα έφερε εξελίξεις. Το συμβόλαιό της έληξε στις 30 Ιουνίου. Τη διεκδικούσαν το Star με τον ΣΚΑΪ  να την φέρουν στο δυναμικό τους, με το σταθμό του Φαλήρου εν τέλει να τα καταφέρνει.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Σκορδά συναντήθηκε χθες (1/7) με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ και υπέγραψε το συμβόλαιό της, με την ανακοίνωση μονάχα να απομένει.Το θέμα, πια, είναι το πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη στο σταθμό, αφού η παρουσία στης θα προκαλέσει καραμπόλες.

Πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ μετά τη μεταγραφή της Σκορδά

Δεν είναι μόνο η πρωινή εκπομπή «Σήμερα» των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου, ή οι «Αταίριαστοι», που πρέπει να διευκρινιστεί το πότε θα προβάλλονται. Υπάρχει και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ για καθημερινή δίωρη εκπομπή, που θα ξεκινά στις 12 το πρωί, ενώ ο σταθμός θέλει να δώσει τη ζώνη 10-12 στην Φαίη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το κανάλι θα επιχειρήσει να βρει μια φόρμουλα, ώστε η Σκορδά να παίρνει τη σκυτάλη από Οικονόμου-Παυλόπουλο, για να τη δώσει στους «Αταίριαστους» στις 12, ώστε να μετακομίσει στο Σαββατοκύριακο η Μαρία Μπακοδήμου, ευελπιστώντας να βρεθεί σύντομα η «χρυσή τομή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X