Media

Φαίη Σκορδά στη Σίσσυ Χρηστίδου: Το τηλεφώνημα στον αέρα και η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ

Φαίη Σκορδά στη Σίσσυ Χρηστίδου: Το τηλεφώνημα στον αέρα και η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε τηλεφωνικά η Φαίη Σκορδά το πρωινό του Σαββάτου (25/11). Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μετά τα παράπονα που εξέφρασε από τον αέρα του Fay’s Time σχετικά με τους τηλεοπτικούς συντάκτες που δεν την καλούν για να εξακριβώσουν τα ρεπορτάζ τους που την αφορούν, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Γρηγόρη Μελά ζωντανά στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Είπες να πάρεις τηλέφωνο δημόσια, μπροστά στον κόσμο; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμη. Εγώ σκέφτομαι κάποια πράγματα για το δικό μου μέλλον, για του χρόνου», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στο έκτακτο τηλεφώνημα, ενημερώνοντας παράλληλα πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το Σαββατοκύριακο.

«Λήγει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση όμως. Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμη. Προτεραιότητα πάντα έχει το κανάλι το οποίο βρισκόμαστε. Σαφώς προτεραιότητα μου είναι το καθημερινό και αυτό που κάνω χρόνια», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στον αέρα του MEGA.



 

«Το πρωινό είναι μέσα την καρδιά μου. Μου άρεσε και η εμπειρία μου στο βραδινό. Και το My Style Rocks ήταν ωραίο σαν εμπειρία αλλά δεν έλεγα να πάω. Για μένα όμως προτεραιότητα είναι το καθημερινό όπως πάντα. Σας φιλώ», είπε κλείνοντας την τηλεφωνική σύνδεση η Φαίη Σκορδά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το τηλέφωνο λίγο πριν κλείσει η γραμμή και ζήτησε… συγγνώμη από πλευράς της για το on air «πέσιμο» που της έκανε ο δημοσιογράφος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X