Media

Η Μιζεράκη «τάπωσε» την Σπυροπούλου! Της έφαγε τη θέση

Η Μιζεράκη «τάπωσε» την Σπυροπούλου! Της έφαγε τη θέση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κι όμως στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως δεν υπολογίζουν ιδιαίτερα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Την ώρα που η παρουσιάστρια περιμένει στο ακουστικό της για τηλεοπτική πρόταση για τη νέα σεζόν, η Στέλλα Μιζεράκη του “Power Of Love” υπέγραψε, φωτογραφήθηκε και πολύ σύντομα θα μάθουμε, επισήμως και τα νέα!

Πρόκειται για πρωταγωνιστικό ρόλο στο sequel “Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα” του Όμηρου Ευστρατιάδη ο οποίος κλείδωσε το cast και έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα. Ο Ευστρατιάδης είχε κάνει αρχικά ραντεβού με την Σπυροπούλου, αφού ήθελε μια “διάσημη”, πληθωρική, νεαρή Ελληνίδα για το ρόλο της sexy μαθήτριας.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η Κωνσταντίνα είχε ζητήσει ένα πολύ υψηλό χρηματικό ποσό και δεν τα βρήκαν. Η εναλλακτική του έμπειρου σκηνοθέτη ήταν η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία συμφώνησε από το πρώτο ραντεβού.

Τον πήρε τον ρόλο λοιπόν η Στέλλα και το ερχόμενο φθινώπορο θα τη δούμε για πρώτη φορά στην καριέρα της και στις κινηματογραφικές αίθουσες, μαζί με τον “Μπίλια”, Στηβ Ντούζο, τον Σπύρο Θεοδόση, τον guest έκπληξη Μάρκο Σεφερλή και πολλούς ακόμα ηθοποιούς σε ρόλους των ατίθασων μαθητών του σχολείου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X