Media

Η Σοφία Παυλίδου περιμένει να οριστεί ημερομηνία της δίκης (video)

Η Σοφία Παυλίδου περιμένει να οριστεί ημερομηνία της δίκης (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Σοφία Παυλίδου μίλησε για την εξέλιξη της υποθεσής της με τον Μάνο Παπαγιάννη. «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο, έχει περάσει από τον εισαγγελέα, απλά δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία της δίκης -τώρα με τις πανδημίες δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία.

Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο και στην Σκορδά μετά την Τσιμτσιλή! video

Πριν από 3 χρόνια δεν ήμουν κάποιο κοριτσάκι μικρό που θα μπορούσε να του κάνει κάποιος κάτι. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δεν μου πέρασε από το μυαλό στιγμή να μην απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», είπε η Σοφία Παυλίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=yMAc_NPXbVw&feature=emb_title

Για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν γι’ αυτό που τους έχει συμβεί. Στην προκειμένη περίπτωση βρεθήκαμε μπροστά σε έναν άνθρωπο που προφανώς έχει πολλά προβλήματα ψυχολογικά και ψυχικά και θα πρέπει να θεραπευτεί. Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να το βγάλουμε όλο αυτό στο φως και να βρει τον δρόμο του. Κι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που γνώριζα, είμαι σε σοκ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X