Media

Ηχηρό «όχι» απο το Όμιλο Βαρδινογιάννη στην πρόταση Κοκλώνη για τον Alpha

Ηχηρό «όχι» απο το Όμιλο Βαρδινογιάννη στην πρόταση Κοκλώνη για τον Alpha
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Κοκλώνης της Barking Well Media, ο οποίος πλέον ασχολείται εκτός από τις παραγωγές και με τα συστημικά μίντια, ζήτησε, όπως λέγεται, να αγοράσει τον Alpha TV. Η ιδιοκτησία του καναλιού (όμιλος Βαρδινογιάννη) αρνήθηκε κατηγορηματικά την πρότασή του, σύμφωνα με πληροφορίες του zoornalistas.
O Νίκος Κοκλώνης, είναι γνωστό ότι  απέκτησε τον περασμένο Δεκέμβριο τον τίτλο του περιοδικού ΟΚ! από τη βρετανική Reach PLC μέσω της εταιρείας Δάφνη Επικοινωνίες του Ομίλου ΑΝΤ1.

Το υπενθυμίζει και το zoornalistas  σημειώνονται ότι «τότε γράφαμε πως αυτό είναι μόνο η αρχή της δυναμικής εισόδου στον χώρο των εκδόσεων και πως ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από την εταιρεία Barking Well Media φιλοδοξεί να χτίσει αυτοκρατορία στα ΜΜΕ».

Πέραν τούτων, μόλις το Δεκέμβριο 2019 πέρασε ολοκληρωτικά στον όμιλο Βαρδινογιάννη ο Alpha TV και μόλις προχθές, ως eretiikos που  υπενθυμίζει, υπήρχε ανάρτηση για οικονομική ενίσχυση του σταθμού από τη μητρική εταιρεία η οποία δεν ήταν η πρώτη, ούτε η δεύτερη. Που σημαίνει ότι μέχρι αυτή η στιγμή υπάρχει λόγος που ο Όμιλος επενδύει στο κανάλι.

Αλλά και  ο Κοκλώνης δεν είχε τίποτα να χάσει…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X