Media

Καλό Μεσημεράκι: Τα σχόλια για την Πατούλη (vid)

Καλό Μεσημεράκι: Τα σχόλια για την Πατούλη (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το stand up του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και το πρώτο πρόσωπο που επέλεξε να σχολιάσει ήταν η κυρία Μαρίνα Πατούλη, η οποία αποφάσισε να βγει στην παραλία φορώντας τακούνια και έχοντας grande εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο @nikosmoutsinas πήγε παραλία! 💦 #kalomesimeraki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε το γνωστό stand up στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με μια γυναίκα η οποία πάντα απασχολεί με τις εμφανίσεις της και δεν είναι άλλη από τη Μαρίνα Πατούλη.

«Αδιανόητη Πατούλαινα σε καλοκαιρινή εξόρμηση. Απόλυτες φάσιο άικον στιγμές όπως τη βλέπεις. Είναι ανέμελη, είναι δροσερή, είναι αεράτη, το μαλλί ξανθό και κοκαλωμένο, υπέροχο για παραλία. Όσο και να φυσάει, δεν κουνιέται τρίχα. Ένα υπέροχο φλοράλ σεταρισμένο, αεροδυναμικό γυαλί τύπου πεταλούδα, το σκουλαρίκι το βλέπεις, το κολιέ το βλέπεις, και από κάτω το νούμερο ένα παπούτσι για παραλία φέτος το τακούνι. Δεν τη σκιάζουν οι παραλία, τίποτα».

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς επιλέγει κάποια πρόσωπα της επικαιρότητας και σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλα αυτά που κάνουν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Μιλά για Μπεκατώρου και Αρναούτογλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X