Media

Καβγάς on air Ευαγγελάτου με Πετρόπουλο για τον Αλέξη Τσίπρα

Καβγάς on air Ευαγγελάτου με Πετρόπουλο για τον Αλέξη Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ μεγάλη ένταση στον «αέρα» μεταξύ του Νίκου Ευαγγελάτου και του δημοσιογράφου της «Αυγής» και του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο», Ανδρέα Πετρόπουλου, σχετικά με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην πάει στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Κατά τη διάρκεια της έντασης για το σχετικό ρεπορτάζ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακούστηκαν εκατέρωθεν εκφράσεις όπως «πολιτικό κουτσομπολιό» και «σηκώνω το γάντι που έριξες και το πετώ στη μούρη».

Η στιχομυθία Ευαγγελάτου – Πετρόπουλου

  • Ευαγγελάτος: «Είναι λογικό να χρειάζεται έναν χρόνο σκέψης, περίσκεψης θα μπορούσα να πω. Το ερώτημα είναι πόσο θα είναι αυτός ο χρόνος και τι θα ακολουθήσει» (σ.σ. αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πάει στα γραφεία της Κουμουνδούρου τις τελευταίες δύο μέρες).
  • Πετρόπουλος: «Να κάνω μία επισήμανση ότι δεν έχω έρθει για κουτσομπολιό, αν είναι να κάνουμε πολιτική κουβέντα είμαι εδώ»
  • Ευαγγελάτος: «Έχω την εντύπωση ότι για αυτό σε καλέσαμε, όμως αν έχεις κάποιον ενδοιασμό να μην την κάνουμε, δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου για το πολιτικό κουτσομπολιό, γιατί αν θες να κάνεις πολιτικό κουτσομπολιό είσαι σε λάθος εκπομπή. Συγγνώμη, αλλά αυτό που είπες το θεωρώ προσβολή, αν αισθάνεσαι αυτό να το σταματήσουμε εδώ».
  • Πετρόπουλος: «Μην το παίρνεις προσωπικά».
  • Ευαγγελάτος: «Όχι, δεν το παίρνω προσωπικά, είναι προσωπική αιχμή η οποία δεν δέχομαι. Κάνουμε ρεπορτάζ και για αυτό είμαι εδώ. Και η κα Γεροβασίλη ήταν χθες και ο κ. Παππάς και αν αισθάνεσαι πως κάνουμε πολιτικό κουτσομπολιό, να σταματήσουμε τώρα την κουβέντα Ανδρέα. Είναι πρόκληση αυτό, δηλαδή σηκώνω το γάντι που έριξες και το πετώ στη μούρη, αυτό λέω Ανδρέα».
  • Πετρόπουλος: «Ώπα, ώπα ηρέμησε».
  • Ευαγγελάτος: «Αυτό λέω, το θεωρώ βαριά προσβολή αυτό που είπες».
  • Πετρόπουλος: «Το ρεπορτάζ που άκουσα μιλάει  ότι τσακώθηκαν, βρίστηκαν και αντάλλαξαν καρεκλιές τα οποία δεν συμβαίνουν, αυτό λέω».
  • Ευαγγελάτος: «Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ που είδες και δημοσιεύτηκε, αν αισθάνεσαι ότι αυτό το ρεπορτάζ δεν συνέβη και θες να το διαψεύσεις, είναι κάτι με πολύ χαρά το ακούω, τα περί κουτσομπολιού τα αντιστρέφω»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X