Media

Κλείνει η εφημερίδα Ελευθερία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Κλείνει η εφημερίδα Ελευθερία του Βαγγέλη Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο φύλλο της θα βγάλει την ερχόμενη Κυριακή η εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη Ελευθερία του Τύπου. Η εφημερίδα που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες (κυρίως πολιτικές), πριν από ένα μήνα ανέστειλε την καθημερινή  της έκδοση και τώρα κλείνει και το Κυριακάτικο φύλλο.

Οι πληροφορίες  λένε ότι κάποιοι από τους εργαζόμενους θα παραμείνουν  στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ενώ κάποιοι άλλοι θα αφομοιωθούν από το συγκρότημα Λαμπράκη (Βήμα, Τα Νέα).

Πολλοί ισχυρίζονται ότι η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, αφού μετά την αγορά του ΔΟΛ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στην διάθεση του δυο  αισθητικά ίδιες εφημερίδες οι οποίες μάλιστα είχαν την ίδια πολιτική στάση στα γεγονότα.

Τελικά όπως φαίνεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε να θυσιάσει την ιμιτασιόν εκδοχή του ΒΗΜΑτος και να κρατήσει το αυθεντικό .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως έχει κάθε λόγο για να είναι πικραμένος. Όχι γιατί οι εργαζόμενοι έχασαν την δουλειά τους, αλλά γιατί ο ίδιος  χάνει  μια εφημερίδα, που τον υποστήριζε και μάλιστα σε μια κρίσιμη στιγμή για τη ΝΔ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X