Media

Κύρτσος για ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα: «Ποιος Ορμπάν; Ο Μητσοτάκης τον ξεπέρασε!»

Κύρτσος για ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα: «Ποιος Ορμπάν; Ο Μητσοτάκης τον ξεπέρασε!»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Πυρά» στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει με μια σειρά από αναρτήσεις ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος με αφορμή την έκθεση-κόλαφο που δείχνει τη χώρα μας στην στην 108η θέση του Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου.

Η Ελλάδα η οποία το 2021 βρισκόταν την 70ή θέση, πλέον κατρακύλησε στην 108η, με τα περιστατικά προσπάθειας δίωξης και φίμωσης δημοσιογράφων να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα!

«Έπρεπε να ντρέπεται ο Μητσοτάκης που η Ελλάδα έπεσε στην διεθνή κατάταξη της ελευθερίας των ΜΜΕ από τη θέση 70 το 2021, στη θέση 108 το 2022. Πως να ντραπεί όμως που η κατρακύλα οφείλεται στον ίδιο. Οι ανελεύθερες μέθοδοί του καταγγέλλονται διεθνώς», σχολιάσει στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος.

Ο ίδιος προσθέτει σε άλλη ανάρτησή του: «Ποιος Ορμπάν. Ο Μητσοτάκης τον ξεπέρασε σε ζητήματα περιορισμού ελευθερίας ΜΜΕ. Σύμφωνα με την έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, η Ουγγαρία 92η σε ζητήματα ελευθερίας των ΜΜΕ το 2021, ανέβηκε στη θέση 85 στους 180, το 2022. Αντίθετα ο Μητσοτάκης έριξε την Ελλάδα από 70η σε 108η!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X