Media

Μάνος Ιωάννου: Στο “Έλα στη θέση μου” τσακώθηκα με πολλούς στην αρχή

Μάνος Ιωάννου: Στο “Έλα στη θέση μου” τσακώθηκα με πολλούς στην αρχή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το “Έλα Στη Θέση Μου” στον Alpha συνεχίζει την καλή του πορεία στην τηλεθέαση για τρίτη χρονιά. Ένας από τους πρωταγωνιστές από το ξεκίνημα είναι και ο Μάνος Ιωάννου.

Αυτά τα τρία χρόνια δεν ήταν όλα ρόδινα. Υπήρξε στιγμή που η συμπεριφορά του στα γυρίσματα προκάλεσε την αποχώρηση του για κάποια επεισόδια.

Ήταν στο τέλος του πρώτου κύκλου που ο χαρακτήρας του έφευγε για το εξωτερικό. Αυτή η εξέλιξη έγινε ύστερα από διάφορα παραπτώματα του στα γυρίσματα, απέναντι κυρίως σε σεναριογράφους και σκηνοθέτες.

Όπως λέει κι ο ίδιος ο Μάνος Ιωάννου στον Γιάννη Πουλόπουλο στη Φωλιά των ΚουΚου, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εκείνον. Ο λόγος αφορούσε στο ότι έκανε και τη σειρά σε καθημερινή βάση, αλλά και θέατρο.

Ήταν πιεσμένος και αυτό έφερε πολλές φορές την έκρηξη του σε στιγμές με τους σκηνοθέτες. Όταν όμως τα πράγματα ηρέμησαν, τον φώναξαν ξανά πίσω.

Εντάξει, δεν έχουν φτάσει και στα 1,000 ευρώ οι μισθοί για ένα καθημερινό σίριαλ, αλλά έχουν πέσει πολύ οι μισθοί. Τώρα, μετά από 10 χρόνια, σχεδόν παίρνω τα ίδια που έπαιρνα όταν πρωτοβγήκα. Μου έχουν χρεώσει πολλά για την πρώτη φορά που έπαιζα στο Έλα στη θέση μου και σε κάποια δεν έχουν άδικο.

Είχα φερθεί και λίγο επιπόλαια, δηλαδή μπορούσα εύκολα να τσακωθώ, είχα πολλά νεύρα. Με πολλούς σκηνοθέτες είχα λογοφέρει. Είχαν δυσαρεστηθεί μαζί μου και είχα δυσαρεστηθεί μαζί τους. Μετά με πήραν τηλέφωνο να ξαναγυρίσω. Να πω όχι σε μία σειρά που την αγαπάω επειδή είχαμε δυσαρεστηθεί και το είχαμε διαλύσει;”

Δείτε τι δήλωσε ο ηθοποιός:

https://youtu.be/cbTCBJo5uNY

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X