Media

MasterChef: Η ανατροπή που δεν περιμέναμε

MasterChef: Η ανατροπή που δεν περιμέναμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια μεγάλη ανατροπή μας φύλαγαν οι κριτές στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και οι παίκτες έμειναν για κάποια δευτερόλεπτα άφωνοι με την ανακοίνωση που έγινε καθώς δεν περίμεναν να συμβεί κάτι.

Ο Ηλίας Κιαζόλι ήταν ο παίκτης ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef και οι κριτές του έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία για να προσπαθήσει να διεκδικήσει μια ποδιά. Για αυτό του ζήτησαν να προκαλέσει έναν από τους παίκτες στον εξώστη. Ο μάγειρας είπε στους παίκτες αν κάποιος θέλει να κατέβει και να διαγωνιστούν, αλλά κανείς δεν το έκανε. Μέχρι που ακούστηκε η φωνή του Δημήτρη Μπέλλου και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ηλίας αλλά και κάποιοι άλλοι παίκτες περίμεναν πως θα κατέβει ο Σταυρής – κάτι το οποίο δεν έγινε- και έτσι οι Μπέλλος και Ηλίας βρέθηκαν αντιμέτωποι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλά, τι έγινε μόλις; Ο Ηλίας άφησε την επιλογή στον εξώστη και κατέβηκε ο Δημήτρης! Μεγάλο το ρίσκο, στο σημείο που βρισκόμαστε. #MasterChefGR ⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Τελικά, ο Ηλίας δεν κατάφερε να κερδίσει για μια ακόμη φορά και οι ευκαιρίες εξαντλήθηκαν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Ηλίας δεν τα κατάφερε και δεν θα κερδίσει μία θέση, πίσω στο #MasterChefGR. Τι έχει να μας πει για αυτή του την εμπειρία;⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

 

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Αποχώρησε κοντινός της συνεργάτης από την εκπομπή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X