Media

Με άγριες διαθέσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το Mega. Τί «βόμβα» ετοιμάζει

Με άγριες διαθέσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το Mega. Τί «βόμβα» ετοιμάζει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγριες διαθέσεις φαίνεται να έχει ο ιδιοκτήτης του Mega, Βαγγέλης Μαρινάκης, για το κανάλι και τη θέση του στον ανταγωνισμό. Ο επιχειρηματίας, μαθημένος στον πρωταθλητισμό, θέλει, όπως υποδηλώνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις που έχει κάνει- βλέπε απόκτηση Μενεγάκη-, να ξεκολλήσει το κανάλι από τα ανεμικά ποσοστά τηλεθέασης, να διαμορφώσει νέο «στάτους» στην τηλεοπτική αρένα, τουλάχιστον εμπορικά, και να αρχίζει να διεκδικεί τα κομμάτια που αναλογούν- ιδανικά τη μερίδα του λέοντος- από την πίτα τηλεθέασης και την διαφημιστική πίτα.

Έπειτα από την ηχηρή ενίσχυση του ψυχαγωγικού τομέα με την Ελένη Μενεγάκη– τονίζεται ότι η Δανάη Μπάρκα θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού-  θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις στον τομέα της ψυχαγωγίας αλλά και σε αλλαγές στα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βάλει στόχο να φτάσει σύντομα στην κορυφή το Mega, με σημαντικές επενδύσεις στον τομέα του προγράμματος, ξεκινώντας με την επιστροφή του Champions League στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X