Media

Mega: τις έφεραν κοντά δελτίο και ρεπορτάζ

Mega: τις έφεραν κοντά δελτίο και ρεπορτάζ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν βγει στον «αέρα» το Mega είχαν ξεσπάσει φήμες ότι υπέβοσκε κόντρα ανάμεσα σε Ράνια Τζίμα και Δώρα Αναγνωστοπούλου με μήλον της Έριδος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Το σενάριο παρουσίαζε τη Τζίμα να επιθυμεί να γίνει «κεντρικιά» στη θέση της «κεντρικιάς». Να «φάει» δηλαδή την Αναγνωστοπούλου και να αναλάβει εκείνη το κεντρικό- βραδινό- δελτίο του Mega.

ΕΡΤ

Δώρα Αναγνωστοπούλου

Το πιθανότερο είναι όλα αυτά να ανήκουν στη σφαίρα καλπάζουσας φαντασίας. Άλλωστε όταν η Δώρα Αναγνωστοπούλου άφησε το κεντρικό δελτίο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, έγινε έπειτα απο κρούση ης Alter Ego να εργαστεί στην επάνοδο του Mega με ρόλο ίδιο με εκείνον που είχε ως εκείνη τη στιγμή. Που σημαίνει παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Πιο ρεαλιστική φαίνεται να είναι η εκδοχή που θέλει να υπάρχουν δύο «στρατόπεδα» στο κανάλι της Συγγρού με το ένα να θέλει την Αναγνωστοπούλου και το άλλο την Τζίμα.

Πάντως το Mega «επένδυσε» στη σεναριολογία και δημιούργησε στην πρεμιέρα κι όλας- θα φανεί αν υπάρχει και συνέχεια- νεα επικοινωνιακή ίντριγκα.

 

Ράνια Τζίμα

Δώρα Αναγνωστοπούλου και Ράνια Τζίμα που στη χθεσινή πρεμιέρα συνυπήρξαν για λίγα λεπτά στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 20.00. Προφανώς η Ράνια Τζίμα παράλληλα με την παρουσίαση των μεσημεριανών δελτίων θα συνεχίσει να καλύπτει και το κυβερνητικό ρεπορτάζ… Έτσι λοιπόν βγήκε χθές στο κεντρικό δελτίο που παρουσίαζε η Δώρα Αναγνωστοπούλου για να δώσει το ρεπορτάζ της. Αλλά και πάλι, η κίνηση αυτή έδωσε αφορμή για διάφορες διχαλωτές γλώσσες στη Συγγρού να ξεκινήσουν νέο γύρο σχολίων…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X