Media

Μεγάλο τηλεοπτικό comeback: Επιστρέφει στους δέκτες μας το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» με νέα επεισόδια

Μεγάλο τηλεοπτικό comeback: Επιστρέφει στους δέκτες μας το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» με νέα επεισόδια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μία τηλεοπτική εποχή που παλιά προγράμματα συνεχίζουν να σημειώνουν επιτυχία, ένα ακόμη project του παρελθόντος φαίνεται έτοιμο να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Δεν μιλάμε δε για ένα οποιοδήποτε project, αλλά για μία σειρά που κόπηκε λόγω εσωτερικών προβλημάτων.

Αλλάζει το πρόγραμμα του Epsilon: Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού

Το 2000 η σειρά του Mega, «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», διεκόπη απότομα και έμεινε ημιτελής στο 6ο επεισόδιο. Ωστόσο προς ικανοποίηση των απανταχού fans η μεγάλη και πολυσυζητημένη επιστροφή φαίνεται πως είναι προ των πυλών.

Ακόμη και μόλις σε έξι (6) επεισόδια, οι στιγμές που μας χάρισε η σειρά ήταν σπαρταριστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο Newsit, ο Αλέξανδρος Ρήγας πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη του EPSILON. Εκεί ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε και η επιστροφή της σειράς την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν δύο σενάρια: είτε να δούμε τις ηρωίδες σε μεγαλύτερη ηλικία είτε η σειρά να βγει από την αρχή με άλλους ηθοποιούς, σκέψη που φαίνεται ότι υπερισχύει για πολλούς λόγους.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν συζητήθηκε μόνο η πιθανή επιστροφή της σειράς, αλλά και άλλα σενάρια που έχει ο δημιουργός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X