Media

Ο Έλληνας ηθοποιός που ετοιμάζεται για το «Στέμμα» του Netflix.

Ο Έλληνας ηθοποιός που ετοιμάζεται για  το «Στέμμα» του Netflix.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση να συμμετέχει σε μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες σειρές των τελευταίων ετών έχει δεχθεί ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) είναι σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στη σειρά «The Crown»- «Το Στέμμα»- του Netflix.

O Σπύρος Μπιμπίλας δέχτηκε πρόταση να υποδυθεί τον ρόλο ενός γνωστού Έλληνα εφοπλιστή, ο οποίος είχε προσωπικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μάλιστα τη δεκαετία του ’90, ο Έλληνας εφοπλιστής είχε φιλοξενήσει το ζεύγος στο σκάφος του.

Οι συζητήσεις μεταξύ της παραγωγής του «The Crown» και του Σπύρου Μπιμπίλα είναι σε τελικό στάδιο, με τον ηθοποιό να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τις φήμες, καθώς φέρεται να υπάρχει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.

Η ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον (Imelda Staunton) παίρνει τη σκυτάλη από την Κλερ Φόι και την εξαιρετική Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ στον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «The Crown». Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Λαίδης Νταϊάνα, ο Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Κάρολου, η Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ και ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

Το «The Crown» συνεχίζει τη μεγάλη επιτυχία και σαρώνει όλο και περισσότερα βραβεία, όπως συνέβη και στα πρόσφατα Emmy, όπου κέρδισε 7 βραβεία.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X