Media

Ο Ιβάν Σαββίδης πουλάει το Open TV επιμένει ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης- Γνωρίζει από «πρώτο χέρι», λέει.

Ο Ιβάν Σαββίδης πουλάει το Open TV επιμένει ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης- Γνωρίζει από «πρώτο χέρι», λέει.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Κουρτάκης επιμένει και στη νέα του στήλη ότι ο Ιβαν Σαββίδης πουλάει- εννοώντας το Open– αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κάπου σε αυτά τα περίεργα site που ασχολούνται μόνο με ειδήσεις από τα media , διάβασα ότι «τα site του Κουρτάκη έχουν εμμονή με το Open του Σαββίδη, γράφοντας ότι ο ομογενής επιχειρηματίας σκέφτεται να φύγει από τα media».

Επειδή τα συγκεκριμένα παιδάκια κάνουν εντελώς διαφορετική δουλειά, εμείς εδώ επιμένουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον διαρκώς ζημιογόνο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης. Επίσης, γνωρίζουμε και δη από πρώτο χέρι ότι θέλει να ξεφορτωθεί και το κανάλι και τα site. Απλά, σε αυτή τη φάση, δεν βρίσκει υποψήφιο θύμα».  Άρα ούτε ο Κοκλώνης παίζει, όπως εκτιμά και το enimerosi24.

Η μιντιακή ιστοσελίδα είχε θέσει προβληματισμό πριν από λίγες ημέρες (εδώ) υπό τον τίτλο «Κι αν δικαιωθεί ο Κουρτάκης»: Απο τη μια κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στο Open, ούτε και οι ίδιοι… Και από την άλλη το ερώτημα είναι, “Ξέρουν τι θέλουν στο Open”; Ή μόνο ο Κουρτάκης γνωρίζει (όπως διαρκώς ισχυρίζεται ότι γίνεται αποεπένδυση κλπ);»

Πάντως, όπως σημειώνει και το enimerosi24,  θα είχε ενδιαφέρον ο Γιάννης Κουρτάκης, που είναι από τους λίγους παλιούς (μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη) δυνατούς ρεπόρτερ media πριν γίνει εκδότης και όντως ξέρει πράγματα ακόμη και στα αντίπαλα στρατόπεδα, να μπει και σε λεπτομέρειες όταν τέλος πάντων το αποφασίσει ο ίδιος, για την πώληση… Διότι είπαμε ο Κοκλώνης δεν παίζει (ούτε ως υποψήφιο θύμα, ούτε ως υποψήφιος αγοραστής).

Έτσι κι αλλιώς το εξώδικο της Dimera στα “Παραπολιτικά” επειδή έγραφαν ότι πωλείται το Open είναι περυσινή υπόθεση… Από τότε μπορεί να έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X