Media

O «πόλεμος» των καναλιών λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου «ημιχρόνου»

O «πόλεμος» των καναλιών λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου «ημιχρόνου»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον «πόλεμο» για την τηλεθέαση το Mega έχει πάρει φόρα και ήρθε για να μείνει στα ψηλά τη φετινή σαιζόν. Σύμφωνα με το τηλεβαρόμετρο της Nielsen για το χρονικό διάστημα από 15 ως 21 Νοεμβρίου το Mega πρωτεύει με μέσο όρο 14,5 % (+0,1 %, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα).

Ακολουθούν με τη σειρά ο κάτι παραπάνω από σταθερός φέτος Alpha με 14 % (+0,1 %), ο Antenna που τσίμπησε με το «Ράδιο Αρβύλα» αλλά «πονάει»  στο prime time με το μαγειρικό του ριάλιτι «Game of Chefs»με 13,7 % (0 % μεταβολή), ο ΣΚΑΪ που πάει καλά στις μεγάλες ηλικίες αλλά χάνει το δυναμικό κοινό με 12 % (-0,2 %), το Star χαλαρά και λάιτ, με 10,6 % (+0,3 %), η ΕΡΤ1 στα κιλά της με 5,7 % (0 % μεταβολή), το Open σε πορεία κατακρήμνισης με 4 % (-0,6 %) και η ΕΡΤ 2 με 2 % (+0,1 %).

Η εικόνα δεν φαίνεται να αλλάζει ως τα μέσα Δεκεμβρίου οπότε θα δει το φως της ημέρας το «Survivor», με το οποίο ελπίζει να ρεφάρει ο ΣΚΑΪ και να ξαναμπεί στην πρώτη τριάδα. Ο Antenna απαντάει με τη «Φάρμα 2», που εμφανίζει ένα μάλλον ισχυρό καστ και θα δούμε τι θα κάνει και το Star, αν θα περιμένει δηλαδή τη νέα χρονιά για το καινούριο «Master Chef ή θα μπει κι αυτό στην αρένα τον ερχόμενο μήνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X