Media

Ο Τράγκας κάνει αντίσταση από την Κυανή Ακτή…

Ο Τράγκας κάνει αντίσταση από την Κυανή Ακτή…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τύφλα να έχει ο Αμβρόσιος!!!!  Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας εμφανώς ενοχλημένος γιατί την ημέρα τον γενεθλίων του θα έπρεπε  να αφήσει   το σπίτι του στην Κυανή Ακτή και να πάει στο στούντιο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ εξηγεί στο facebook σε ένα κείμενο που χρίζει ψυχανάλυσης γιατί τη χώρα την έχουν βρει όλα αυτά τα κακά.

«Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ γράφει μεταξύ άλλων στο κείμενο του ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος έχει και προσωπικούς λόγους να εύχεται την απομάκρυνση του Αλέξη Τσίπρα από την εξουσία….

 Τα θέματα στα οποία είναι ανοικτός είναι γνωστά . Έτσι εκτός από την εκδούλευση στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Γιώργος Τράγκας πασχίζει και για τα δικά του συμφέροντα.

Έτσι από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον παραλιακό δρόμο της Κυανής Ακτής  ο κυρ Γιώργος θυμήθηκε να κάνει αντίσταση και μάλιστα με θρησκευτικό περιεχόμενο. Εκτός και αν πιστεύει ότι με τις θρησκοληψίες του μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερο ακροατήριο όπως ο Αμβρόσιος…

Τι θλίψη όμως να περάσει ο κύριος Γιώργος τα γενέθλια του στην Αθήνα χωρίς την σαμπάνια και το χαβιάρι του  ….. Ντροπή στον Τσίπρα που του χάλασε την ηρεμία…

Θαυμάστε τον οίστρο του αντιστασιακού Γιώργου Τράγκα

«Ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων μου έχω αύριο έκτακτη εκπομπή 8 με 10 στα Παραπολιτικά FM, στους 90,1. Αύριο θα αναφερθώ στις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό. Πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει. Είναι καταραμένος. Θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου. Ο Απριλιανός κλώνος και ο πολιτικός εσμός που τον ακολουθεί, ήδη καταλαβαίνει ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού. Όταν θα φύγει, πιθανότατα θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα.

Αύριο σας περιμένω 8 με 10 στους 90,1.

Μέχρι στιγμής έχουμε επισήμως 91 νεκρούς, δεκάδες στα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και κανείς δεν παραιτείται. Και ο Τσίπρας δεν πάει σπίτι του. Γι΄ αυτό και έχει αναλάβει δράση ο Θεός… Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ.»

Οπότε αν αντέχετε Τράγκα σε μήκος κύματος Αμβρόσιου έχετε την ευκαιρία της ζωής σας. Πάντως, μετά την απομάκρυνση εκ του δέκτη σας ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Και Γιώργο μην ξεχνάς πως εκτός από τις ακρίδες υπάρχουν και άλλα σιχαμερά ζωύφια, όπως οι κατσαρίδες για παράδειγμα…

Γιώργος Χρηστάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X