Media

Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο σάλος που έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις για τη σκοτεινή και παράνομη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο. Και εξαίρεση, όπως επιμένουν, δεν είναι οι υπόλοιποι «Ράδιο Αρβύλα».

Αφού φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να πάρουν αποστάσεις από τον επί χρόνια στενό τους συνεργάτες, οι υπόλοιποι της παρέας των «Ράδιο Αρβύλα», οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης τώρα προχωρούν και σε νομικές ενέργειες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ετοιμάζονται να καταθέσουν αγωγή σε βάρος του. «Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταθέτοντας αγωγή» ανέφερε και στο reader.gr η δικηγόρος των Ράδιο Αρβύλα, Χριστίνα Παναγουλέα.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» θεωρούν ότι θίγονται προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Κανάκης: «Σπάνια η ποιότητα αυτής της κοπέλας»

Οι Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης επικοινώνησαν με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Μας συγκλόνισε η σεμνότητά της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ» και πρόσθεσε: «Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους. Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

Σερβετάς: «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω»

«Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω» είπε ο Γιάννης Σερβετάς μιλώντας σε έντονο ύφος στην κάμερα της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά και τις καταγγελίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και αφορούν τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του στο Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά, δύο μέρες τα λέμε. Δεν το έχουμε ξεπεράσει, είμαστε σοκαρισμένοι. Μιλάμε δύο μέρες συνέχεια στην τηλεόραση, τα είπαμε όλα. Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες, αλλά αυτό που βιώνω είναι φοβερό. Μου βγαίνει σε θυμό», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σερβετά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X