Media

OpenTV: «έφαγε» γκολ πριν από τη σέντρα

OpenTV: «έφαγε» γκολ πριν από τη σέντρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απρόσμενη ανατροπή στα σχέδια του OpenTV, του Ιβαν Σαββίδη. Το κανάλι της Παιανίας δίνει βάρος στον τομέα του αθλητικού προγράμματος του. Πριν απο λίγο καιρό εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων της διοργάνωσης Copa del Ray, του Κυπέλλου Ισπανίας δηλαδή.

Η κίνηση αυτή ήταν προσεκτικά μελετημένη και σχεδιασμένη δεδομένου ότι η χώρα της Ιβηρικής χερονήσου διαθέτει αξιόλογες ομάδες, παγκόσμιας ακτινοβολίας με παίκτες όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Γκάρεθ Μπέλ, ο Λουίς Σουάρες, αστέρες με άλλα λόγια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, και άρα ισχυροί μαγνητες για να φέρουν τηλεθεστές στη συχνότητα του σταθμού, με τις αναμετρήσεις των ομάδων στις οποίες ανήκουν.

Όταν όμως κάνουν σχέδια οι άνθρωποι, γελάει ο Θεός, λέει ο λαός. Και η λαϊκή ρήση με αφορμή τις εξελίξεις στο Copa del Rey βρήκαν εφαρμογή στην περίπτωση του OpenTV. Διότι συνέβη το εξής: για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν θα είναι σην τελική τετράδα του Κυπέλλου Ισπανίας. Καθώς επίσης και κάποιες ακόμα ομάδες απο τις παραδοσιακές, όπως χαρακτηρίζονται, δυνάμεις του ισπανικού ποδοσφαίρου, όπως η Βαλένθια, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σεβίλλη.

Οι ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά είναι οι Γρανάδα, Μιράντες, Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X